Konuya hemen gireyim , aramız bozulali bir yıl boşanma kararı alalı 6-7 ay oluyor fakat yaşadığım bir hastalık sebebiyle dava acmamistik şimdi dava acacagim fakat avukat 5-6 yıl surer ( buyuksehir olduğu icin ) ve yaklaşık 30 bin masraflar var dedi ( bu parayı odemek beni aşırı zorlar ) eş kişisi anlaşmalı istemiyor hic bişey vermeyecekmis ama benim altinlarim vs hepsi onda..
1.
Ceksimeli acsam ki aslında oyle duşunuyordum avukatla konuşana kadar ama ; hayatımdan 5-6 yıl daha gececek , surekli mahkeme dava vs uğraşacağım, hala o soyismini taşımakta cabası...zaten bir hastalık gecirdim sağlıkla sinandim inanın huzur istiyorum evladimla... hic gucum yok cekismeliye ..ama elbette geleceğim icin altinlarim , evladima nafaka falan da gerekiyor cunku evladimla şu hayatta tek başıma yaşayacağım..
2.
Anlaşmalı teklif etsem ( aslında ettim ama hicbisey vermem dedi ) ; hic bişey istemiyorum kızımın velayeti dışında hic bişey istemiyorum yeterki defolsun hayatımdan desem...mesleğim var tek bir maaşla bakarım evladıma yaşarım bir şekilde...belki bir ev almak icin yıllarca da calışsam olmayacak ama coğu insan bu şekilde kiminin mesleği de yok şukur et diyorum...ama sonra pisman olur muyum ?
Avukatla konuştuğumda beri kafam oyle dolu ki basım agriyo resmen ne yapmalıyim ...elbette bunun kararıni kendim vereceğim ama sizlerle de dertleşmek istedim acıkcası