Merhabalar arkadaşlar eşimle korunmasız iliski yaşadık birkac saat sonra bende bel ağrısı ve kasik agrisi oluştu uzandığım zaman bel ağrısını hissediyordum akıntıyla boyle cok ince sac kili kadar ince bir sekilde kan vardi akintinin icinde buarada yumurtlama gunume uygulamaya gore 3-4 gun vardı regl ise daha 20 gun var neyse ertesi gun yumurtlama oldu gibiydi sonraki gun zaten olmuştu yumurtlama direk arada yine iliski oldu neyse o ilk ilişkinin ustunden 4 gun falan gecti bugun bende sabahtan beri halsizlikve bas ağrısı var hala gecmedi akşam uzeri tuvalette farkettim lekelenme olmuş ama anlamadım tuvalette farkettim sildim gecti yani bu kadar acaba yerleşme kanaması olabilir mi sizce test yapmalı mıyım bu durumları yaşayan varmı hamile olabilir miyim lutfen yardımcı olursanız cok sevinirim
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.