Dunki konumu okuyanlar olmuştur
Kızlar sevgilimi cok seviyorum ama uzmanlığı kazandığı icin ailem istemiyor.
Babası adam oldurmeden hapisten cıktı bunu ailem daha oğrenmeden işinden dolayı istemedi. Erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl sonra hic işe girmedi askerliğini de yapmadı devlet işi olsun diye sonunda istediği da oldu ama ailem istemiyor. Ailem istemediği icin benim bulunduğum yerden iş buluyum diyor.
Ama mulakata girmiş 3 4 aya sonuc acıklancak eğer o olmazsa askere giderim sonra iş bulurum yanına gelip diyor. Bende bu zamana kadar okul bitince askere gitcektin 2 yıl evde bekledin herhangi bi işe de girmedin 2 yıl boyunca dedim kavga ettik. Benim işim oldu ailen istemediği icin ben bunları yapıyorum dedi kufur falan etti bana.
Bende 2 yıl boyunca evde oyun oynadın evlenmek amacımız vardı o zaman ağğrdan aldın herşeyi geciktirdin şimdi onumuze sorun cıkıyor hepsi karşımıza cıkıyor dedim baya kavga falan ettik. 26 yaşında okulu 23 te bitti 1 yıl staj yaptı sonra başka bir işte calışmadı bekledi devlet işi olsun diye kafam cok karışık haksızlıkmı ediyorum ona ayrıldım ilerde pişman olurmuyum. Babasının durumundan dolayı ailem istemicek onu cok uzgunum