Evet yine ben

evliliğimin ikinci ayında idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ile gebeliği karıştırdım ve baya hayal kırıklığına uğramıştım ama bu sefer enfeksiyonum olmadığına eminim cunku gecen hafta doktora gitmiştim ve temizdi on gun once gittim doktora ve eve geldiğimde adet olmuştum sanırım adet olacağım icin bthc sonucu da 5 cıktı yani sınırda adet oldum ama bir tuhaflık vardı kendimi halsiz hissediyorum adetime bağladım ama adetim biteli bir haftayı gecti ve hala halsizligim var ve cok uykum var surekli uyumak istiyorum karnımın alt kısmında ve belimde adet ağrısına benzer ağrılarım var ve karnimda şişlik hissi de var emin de değilim yine umitlenip ağlamak istemiyorum ve ağlamak demisken sacma şeylere ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum normalde sabahları guzelce kahvaltımı da yaparım ama bu ara aşırı istahsizim hicbir şey yemek istemiyorum hemen gebeliğe de bağlamak istemiyorum belki başka bir sıkıntım vardır ama cocukluğumdan beri bunun hayalini kurdum anne olmayı gercekten cok istiyorum benim gibi isteyen butun kadınlara Rabbim nasip etsin inşallah beni biraz aydınlatırsanız gercekten cok sevinirim şimdiden teşekkur ederim