Herkese merhaba
Benim icin dert değil canım sıkıldı olaya muhabbet etmek istedim.
Eşimin ablası evli iki cocuğu var 7 yıldır evliyim daha bir kere annesi olmadan benim evime gelmemiştir. Yani yadirgamiyorum olabilir demekki sadece başbaşa benimle konuşacak birşeyi yok diyorum. Bana gelmediği icin bende gitmiyorum bı kac defa gittim huzursuz hissettirdi bana kendimi bende bidaha gitmedim. Surekli kv de de bulusurz.(Pandemiden dem vurmayın bu surecte evler zaten yakın ama 2 ayda bir goruştuk)
Yine iki ay oldu gorusmeyeli goruşme mevzusu cıktı bende bana gelin biz gelemeyiz dedim. Neyse bana geldiler yedik ictik derken benden bı tatlı hamuru yapmamı istedi ben beceremiyorum dedi bende evde 4 cocuk var kalabaligiz zaten sabahtan beri koşturmaca oturamadik sonra yaparm dememe rağmen cok ısrar etti ben sana hamurun yumurtasını falan yollarım dedi. Abla sacmalama işin yumurtasindamiyim dedim kızdım yapmaya başladım. Neyse sonra kp gelrken meyve getirmiş cıkardım yedik. Evlerine gitmek icin kalktılar gorumcem yine her zamanki gibi kosa koşa mutfağa girdi babasının aldığı meyvelerin kalanlarıni aldı eşimde yuh artık abla dedi. Gorumcem hala cantaya koymaya uğraşıyor fln ya ne var be cocuklar yiyemedi dedi donup bana aldım ablam ben bunları dedi iyi tamam dedim ben yani ne denir ki. Ev sahibi sana koymamış al gotur dememiş ne zaman gelse bana annesinin evden getirdiği şeylerin babasının para verip alip bize getirdiği ne varsa almaya calışması yani alisamiyorum sanırım bana cok garip geliyor. Annesine gittiğimiz zaman hep yapıyor ama o annenin evi yani. Gorumceme gittiğimiz zaman kp kv alır getirir ben giderken eşimin babası anası almış ver bakim yarısını desem yada onun yaptığının aynisi yapsam şok olurlar heralde. Eşim annemlere gidince bişey vermeye calışırsalar alma sakin boşver biz alırız der. Yani kp falan yumuşatıcı fazla aldım ihtiyaciniz varsa goturun der gorumcem hemen ay benim azalmıştı der adam artık isim soyleyip maviş al sen gotur diyor tabiki almıyorum yani. Boyle işte gorumcemin bu huyuna alisamadigim gibi aslında hosumada gitmiyor evimden biseyler alınıp goturulmesi. Mesele bir yiyeceği kıskanmak amaan ne olcak gotursun mevzusu değil. Ev sahibi al gotur yersiniz demeden onun alıp doldurup sonrada ben bunları aldım demesi