Hanımlar merhaba
Daha once de birkac kez konu actım burda boşanma surecimle ilgili Nisan ayında boşandık cok cirkinleşti karşı taraf bu surecte zaten siddet yuzunden boşandım
Ben hala etkilerini atmaya calışıyorum ustumden doğru duzgun kendime gelemedim 3 yaşında bir kızım var onun icin en iyi olanını yaptım ama boşanma sureci cok sancılı bir surecmiş ne yazık ki oh aman bitti kurutuldum diyemiyorsun
Gelelim sorunuma bu eski es olacak kaburgasız hemen bir kızla takılmaya başlamış beraber iş yapıyorlar anladığım kadarıyla bana yabancı muzik dinletmeyen adam şimdi arabada o kızla yabancı muzikler eşliğinde storyler atıyor
Benim kıyafetlerime karışır burnumdan getirirdi şimdi bu kız benden kat kat acık
Hep boyle mi oluyor bu erkek milleti ac kopek gibi sağa sola saldırmak zorundalar mı ?
En sinirimi bozan da 3 yaşındaki kızımı bu kızla muhattap etmeye başlamış kızım anlatıyor yağmur abla babam ben şuraya gittik diye cocuk daha boşanma surecine adapte olmaya calışıyor boyle birsey yapmaya hakkı var mı siz olsanız nasıl bir tepki gosterirdiniz yorumlarınız cok onemli benim icin