Kızlar biliyorsunuz ilk hamile olunca buraya yazdım kurtajı da oyle mecburen olmak zorunda kalbim ilk gebelik bebeğin, kalbi durmuş cok uzuldum normal olarak duşuk tehlikem hep vardı ve gorumce aram cok cok iyiydi ailemden de uzaktım gorumcem den bir şey beklemedim yani yemek yardım tarzı ama 1 ay tehlike boyunca bir kez aradı sadece oda yanına gelecektim ama işim var dedi ararım sonra dedi.. Bebeğin kalbi durduğunda nedenini sormak icin bir kez aradı ağlıyordum zaten acıklamak istemedim doğal olarak acmadım kaynanam hep kızım cok yoğun dedi tadilat işi bu arada ama diğer arkadaşlarına pastalar yaptı ziyaretler hep gordum zoruma gitti cunku gercekten aramız iyiydi bu saatten sonra bebeğim oldu arayıp ilgi gosterse ne yazar diyorum belli bir sure gercekten gormek istemiyorum belki psikolojik yeni oldu diye.. Yanlış mı duşunuyorum aramız iyiydi cidden ki diyelim beni sevmiyor kardeşinin cocuğuydu ya insan bir saat bile olsa gormeye gelemez mi gelmedi onu bırak bana bir gecmiş olsun yazmadı.. Sizce ben mi depresyona girdim kuruluyorum bi annem bi yaşlı anneannem geldi hep kaynanam gelecem dedi yazmıştım bilirsinz hatta cok karışır strese girdim dedim hep stres oldum.. Ama yine gelmedi oda dedi ev tadilatı var bitsin oyle gelirim dun yengem duşuk olunca duydu oğlunun cocuğunun duşuk tehlikesi var ev tadilatı kactı mı dedi bilmiyorum salağım galiba ben iyi niyetli duşundum eşime annem bi kez keşke ablan bi kez gelseydi dedi ablamla uğraşmayın dedi dun narkoz etkisi il bennde kırıldım dedim haklısın diyor bilmiyorum ne yapmalıyım o yetmez gibi kaynanam goz kalemi cekmiş ben ağlıyorum kalemim aktı diyor iyi beslenmen lazım diyor belki şuan hassasım diye boyle oldu bilmiyorum kız kardeşim yok sizler den akıl beklerim bir de dediğim gibi eşim izin alacak kaynanam dun yine gelin dedi kanamam zaten var 2 gun kabul etmiştim siz de yazmıştınız ana şuan asla gitmek istemiyorum sadece annemle kalmak istiyorum tatilde sizce eşime direkt boyle diyim mi acıkcası artık kaynanam kırılsın bugune kadar hic ağzımı bile acmadım ne yapsa ama bebeğin olumu bağı kesti sanki cok korktum etkilendim ustune kac saat ac kalınıyormş cok actım gitti eşime yemek getirdi oda da yediler acımıştır hakkı dedim ama insan makyaj yapmaz bari farkta etmezdim kalem aktı diyene dek ne diyorsunuz ben mi abartıyorum gercekten duşunemiyorum neden beni buldu bilmiyorum korkuyorum yoruldum