Arkadaşlar merhabalar. Her hafta yeni bir sorun isimli şikayet koşemi bir suredir ihmal etmişim. Gerci gecen hafta konumu actım ve tekrar o ritmi yakaladım cok şukur. Ama burası da benim kucuk şeylerden şikayet alanım be dostlar. En azından bu ne bicim konu diye duşunen basıyor eksiyi kapatıyor sekmeyi.
Benim sorunum yorgunluk ve yoğunluk. İsyerinde zaten bir suru beklenti var. Mesela 5 senedir aynı seyi aynı şekilde yapmışlar sırf ben geldim diye diyor ki mudurlerimden biri artık sen geldin bu değişecek artık cok daha aktif olacağız senden şunu da bekliyoruz bunu da bekliyoruz. Ağzımdan tabi efendim onumuzdeki ay şunu şunu planlıyoruz yapacağız lafı cıkıyor ama yani... 6 kisilik bir takımı yonetmeye başladım. Basta herkesle tek tek toplantı yapıp sorunlarınız neler bana anlatabilirsiniz dedim. Takimda nedense değişik bi beklenti yaratmisim sanırım yanlışlıkla şimdi o sorunları cozmemi bekliyorlar

Enerjimi artırmak icin spora başladım. Online diyetisyene gidiyorum. 3 kilo verdim 3 haftada. Kan testi yaptırdım mesela ama sonucu almaya bile evin 2 adım otesindeki asmye gidemedim. Bir yandan ajanda tutmayı hic aksatmiyorum her gun yapılacaklar listem belli. Sabah en gec 6 bucuk 7de kalkıyorum. Yoga meditasyon soğuk bir duş ise goturecek sefertasimi hazırlama. Gun sonunda ise pilim bitmiş oluyor. Etrafıma bakıyorum kimse bu kadar şikayetci değil millet gayet becerikli. Uyuşuk muyum diye korkuyorum. Bir de cocuk filan olsa ne yapardım.