Hepinize merhaba.yeni uye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye duşunuyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.cocuğum henuz 2 bucuk yaşına bile gelmedi.Hic istemezdim cocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Acıkca konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonucta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım cocuğum icin yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gun 2 veya 3 saat taş catlasın 4 saat goruyor.Acaba cocuk kucuk olduğu icin mi az goruyor yani buyuse oğlum daha mı cok gorur? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa cocuğunuz icin mersinde mi kalırdınız?cok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa duzeltir sorularınız olursa cevaplarım
GUNCELLEME
Arkadaşlarım cok teşekkur ediyoruo değerli yorumlarınız icin.Yalnız siizn gozden kacırdığınız bir nokta var.bazı arkadaşlar demiş ki adanaya git ailenin yanına.adana merkezde hickimsem yok.annem yaşlu hasta ve uzakta kardeşimle beraber yaşıyor.adana merkezde guclu bir aile bağım olsa akrabalarım olsa burda saniye durmazdım.ama şimdi hem mersinde hem adanada yapayalnızım.o yuzdeb karar vermeiyorum.mersinde bir duzen kurdum ortamım oldu.adanaya gitsem 2 bucuk yaşındaki cocukla yapayalnızım.destekcim yok.burda da yok.yani ne halt yiyeceğimi bilmiyorum.