Merhabalar kızlar. Canımı cok sıkan bir durum oldu size yazayım dedim.
Ben atandığımdan beri erkek arkadaşıma ufak tefek şeyler haricinde iyi bir hediye alamadım. Erkek arkadaşım daha yeni atandı ve bugun goreve başladı cok şukur. Bu hafta sonu da doğum gunu ayrıca. Ben de guzel bir hediye yapmak istedim. İnternetten araştırdım bilinen cok iyi bir markanın baya ozellik barındıran akıllı saatinden aldım. Fazla param da yoktu taksitle aldım. Tr...ol'dan sipariş ettim, satıcıyla iletişime gecip hediye paketi yaptırdım. Fatura adresini de kendi adresimi sectim ki eline fiyat bilgisi gitmesin.
Surekli hayal kuruyorum, mutlu olur, sevinir. Hemen beni arar, mutlu sesini duyarım vs vs. Her neyse.. Hediyem teslim edildi. Bildirim geldi. Ben de bekliyorum tepkisi ne olacak. Arar beni teşekkur eder konuşuruz diye. Bana fatura attı wpden. "Bence bilerek koydurdun faturayı hahaha" yazmış. Benim de canım sıkıldı. "Fatura adresine bakarsan benim evimi gosteriyor yanlışlık yapmışlar" dedim. O da "şaka canikom ya" dedi ve iş yerinde verilen yeni uniformalarıyla fotoğraflar attı. Verilen gomleği sevmedim, tşort daha iyi diye yorumlar yapıyor kendince. Ne bir arama, teşekkur etme vs hicbir şey yok. Baktı ki ben soğuk davranıyorum. "Şaka yaptım kusme ya" diye usteledi. Ben de patladım en sonunda. "Ben senin icin gunlerdir iyi bir hediye arıyorum. Atanma, doğum gunu hediyen olsun, hem de ben atandıktan sonra guzel bir hediye yapmış olayım dedim. Sevinirsin diye duşundum. Senin tek yaptığın fatura ustunden dalga gecmek oldu. Arayıp teşekkur etmedin bile" dedim. Sonra başladı "hayatımda aldığım en guzel hediye, senden sonra. Cok sevindim gercekten, cok mutlu oldum. Hemen ailemle de paylaştım sevincimi" vs vs vs Bana iltifatlar yağdırdı. Defalarca aradı, saatle fotoğraf attı ama iş işten gecti. Benim hevesim cok kırıldı. HÂl sadece fatura kısmına sinirlendiğimi duşunuyor. Ben mi cok beklentiye girdim anlamıyorum ki. Boşuna masraf yapmışım, değmemiş gibi hissediyorum şu an. Tum hevesim kırıldı.
Not: Fatura kısmına cok takılmadım. Teşekkur bekledim sadece