Merhaba kızlar
Benim anlam veremediğim bir durum var yani belki ben abartıyorumdur ama fikrinizi soylerseniz sevinirim.
Eşim 8 kardeş. Bir kac konu oldu once cok ustunde durmadım ama şimdi kafama takılıyor.. Bulunduğumuz yerde kaynım var oda evli cocukları var.

Kayınvalidem de memlekette bişeyler yapıyor.. Yaptığı şeylerden 3 sene peş peşe kaynımlara gonderdi satın kendinize harclık yaparsınız diye.. Oyle cok bir tutar değil yani 1.500- 2.000 TL anca tutar... Cocuğudur yapar ayrıca kendi emeği buna sozum yok kesinlikle....

Bu senede ilk defa bize gonderdi satın doktora gidiyorsunuz ihtiyaclarınıza kullanın bana gondermeyin dedi.. Aradan 10-15 gun gecti diğer gorumcem kucuk olan yani eşime telefonda soruyor annesinin parasını gonderip gondermediğimizi... Bende calışıyorum ama Konut kredisi oduyoruz tup bebek icin cok para odedik bunları bildikleri halde... Kaynıma kac kere gonderdi ama ona soran yok annemin parasını gonderdin mi diye..

Bunun gibi baya mevzular anlayacağınız... Bunlar bir kacı.............................. Kucuk olan gorumcem cocuklarının doğum gunlerinde kaynımla eltimi cağırırmış hep bize hic soylenmiyor bile bundan da yeni haberim oldu.. Sorsam benim eşim de dayı değil mi diye ?? benim kızlar kuzenlerini istediler o yuzden cağırdım der...

Şimdi soyleyin allah aşkına ben mi abartıyorum bu ayrım değilde nedir. ??