Merhaba guzel anneler ,anne adayları yada benim gibi anne olmak isteyenler . BİRAZ UZUN AMA LUTFEN OKUYUN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR Evlendikten sonra adetim cok duzensizleşti(20 gun olmadığım var ) 1 yıllık evliyiz ve artık bebek istemeye karar verdik . 2 kere 20 gun 22 gun adet gormedim ilk adet gormediğimde kadın hastalıklarına gittim hormon ve yumurtalıklarıma bakıldı hic bir sıkıntı olmadığını gebe kalabileceğimi soylediler .adet sokturucu ile adet oldum sonraki ay bi kac gun yine gecikti ama hap kullanmadan adet oldum bu ay 20 gundur adet olmuyorum ağrım sızımda yoktu sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım ama ne yazık ki negatif sonuc aldım . Bugun sabah nokta şeklinde camaşırımda 2 tane leke gordum adet olduğumu zannettim ped koydum peceteyle sildiğimde kahverengi akıntı gibi bir şey geldi bende cok şaşırdım daha once boyle olmamıştı . Sonra ped ’e de biraz kahverengi leke vardı . Adetimin ilk gunu cok kanamam olur kırmızı renk olurdu ilk defa boyle bir şeyle karşılaştım . Bu lekeler gelmeden 4-5 gun once sol kasığım şişti dokudukca acıyordu . Sabahtan beri daha kırmızı adet kanaması gelmedi bende cok şaşkınım boyle bir şey başına gelipte sonradan hamile olduğunu oğrenen varsa benimle paylaşabilir mi lutfen 🥹