Bizim bitane WhatsApp grubu var. Genelde yaşları benden 10 15 buyuk kişiler 20 yaş buyugude vardır. Yaşıma yakın bı kac kişi var. Neyse pandemiden beri hic toplanmadik işte dışarda acık alanda toplanalim falan diyorlar. Yağmur engel oluyor. Benmde iki tane kucuk cocuğum var en kucuğu 2 yaşında. Bende dedim yağmurlu havanın ertesi gunu toplanirsak ben gelemem camur olur heryer bende kucuğunu oylece salamam peşinde koşmaktan sizin yanınızda oturamam dedim. Ama guluyoruz yani oyle ciddi bir muhabbet yok. Daha sonra cok bilmiş bı ablamiz ee seninde ikinci cocuk bu birinciyi hicmi dışarı cikarmadin dedi. Eşlerimiz arkadaş olan yıllardır goruştuğumuz ama son 3 yıldır kopmaya yakın olduğumuz hatta hic goruşmediğimiz sadece telefonlastigim kişide o grupta işte gulen surat(

) koymuş 5-6 tane boyle o ablanın lafina. Bu benim canımı sıktı. Cunku ilk cocuğum biz daha 1 yillikken oldu borcta vardı fazla gezemezdik bunuda o arkadaşımız dedigimiz kişi biliyor. O yıllarda bana surekli ay siz neden hic gezmiyorsunuz x abi niye boyle yapıyor goturmuyor biryerlere falan derdi. Oyuzden bu gulmesi bana o yılları hatırlattı. Bende herkesin cocuğu camur sevecek diye bişey yok ben kızıma pasta patlatsin diye doğum gununde onune koydum ağladı onu bile ellemeden yemeye calıştı cocuk ustu başı bulansin istemiyora falan getirdim işte ikincide evde buyuduğu icin smdi cıkınca ne yapacağını şaşırıyor. Yanlış anlaşılmasın oyle titizlikten temizlik hastalığından falan değil yani kendi cocuğu 4 yaşlarında belkide 5tir yani hakimiyet kurmuş nasıl oynacagini biliyor 2 yaşındaki cocuk nerden bilecek nasıl oynayacagini elini ağzına da goturur sacına başınada. Grupta bundan sonra sessiz kalıp o gorusmeyede katılmayı duşunmuyorum

bu kocaman gulen arkadaşımda bunu daha once bı toplulukta cocuğuma baban sizi gezdirmiyormu ayyy yazık falan diyip ağlatmisti. Kendi eşiyle sorunlar yaşıyor bize en mahrem sırlarına kadar verdi bizmi boyle salagizda ulu orta insanlarin ozel yada kotu gunleriyle dalga gecip eglenemiyoruz. Eşimde tam o mesajlaşmanin uzerine goruntulu aradı yuzume yansımış sinirim, hastamisin falan dedi bende anlattım durumu, sende deseydin ben senin neye gulduğunu anladım ama dikkat et gulunc duruma gelme senin gulunecek cok daha başka şeylerin de var gibisinden bişey yaz grupta cevapla dedi yapamam yani ben oyle şeyler yaşca buyuk kişilerde var mahalle kavgası gibi. Ama cok uzuldum ya o donemler biz maddi sorunlar yuzunden cikamazken bu kişi biz eşim bizle gezmek istemiyora getirip milletin yanında imalar yapardı. Daha sonra ergen gibi gittim duruma yazdım hayatimda ilk defa. Ordan yazdım herkes gorsun anlasın diye işte biz yuzlemiyoruz diye siz bukadar rahatsiniz gibi. Nedense kimse alınıp hayırdır demedi sadece o gulmesiyle canımı sıkan kişi yazdı ooo kime bu diye bende densizin birine boşver kolay kolay yapmam boyle şeyler bilirsin almıştır o mesajı dedim cevapta vermedi bidaha. Oyle yani ben neden insanlara hesap soramiyorum o anda kitleniyorum karşımdaki kişinin beni sınır etmesine izin veriyorum ya. Paylaşmak icin yazdım bidaha gidip o kişiyle muhattap olup konuyu acmayı duşunmuyorum.