Merhaba kızlar. Daha once de yazmıştım annemle ben birlikte yaşıyoruz. Dun bir tartışma yaşadık. Gelini ara dedi parayla bir orgu oruyor annemle teyzeme. O da bitirince ben ararım dedi, sık boğaz etme demişti. Annem de dun illa ara bitirmiş mi soralım, hem de hal hatır sorayım dedi. Ben de aramak istemedim. Cunku sacma sapan konuşuyor. Gercekten mantıklı konuşmuyor, ben de dinlemek istemedim. Arama, merak ettiysen git gor dedim. Bağırdı yoğun bakımlara duş inşallah, Allah elimden alsın falan dedi. Hatta ablamla telefonda konuşuyordu. O da anne duzgun konuş eşim duydu beddualarını dedi. Sorun şu annem maaş kartını vermedi diye aylarca kustuler geliniyle oğlu. Annem uzuldu yoğunbakıma duştu. Yatak yarası oldu ameliyat ettirdim. Ben baktım yeri geldi altına bez bağladım o gunlerde. Oğlu gelme zahmetinde bile bulunmuyordu. Amcam aramış, annen oluyor gelsene kusluğun sırası mı demiş. Kadının bilinci gitti ama hep oğlum kart yuzunden bana kustu dedi ikide bir. İyileşti şimdi geliniyle oğluna toz kondurmuyor. Utanmasa teşekkur ederim diyecek. Yani oğlum oğlum zihniyeti bizim ailede değişmedi. Benim de zoruma gidiyor. Hicbir iyiliğim bilinmedi, sen benim paramı yiyorsun diyor. Ben de yiyeceğim sen dua et atanıp gideyim, bir daha arkama bile bakmam dedim. İyilik nankorusun dedim. O kotuluk yapanlar baş tacı oldu. Ben unutamıyorum yapılanları. Dun gitti oğlunun evine oğlen, akşama kadar oturmuş. 2 gun kalacağım sen gorursun demişti. Ben gitmedim, bayramda bile aramadım. Butun koye soylemişler kayınvalidemgil mal kacırıyor diye. Geri cıkmış gelmiş annem eve . O zaman neden yalan soyledin dedim kalmayacaksan. Kalsaydın dedim. Sonra elinde catalla, bardakla uzerime yurudu. Babamın ikramiyesini bolup vermişti annem 10 yıl once . Mal kacırıyorsunuz bizden dediler. Bizi engellediler o zaman faceden butun sosyal medyadan. Abimin duğunu oldu sadece salona geldiler, eve gelmediler. Parasını yiyorum şoyle dul ve yetim aylığımız var. İnanın ki ne alsam başıma kalkıyor. Mont aldım mesela, hemen başka şehirde yaşayan ablama, abime soyluyor hemen. Yaşlı insanla anlaşmak cok zormuş. Daha 23 yaşındayım 83 yaşında hissediyorum. Atanırsam bir daha donmeyeceğim, hayatımı kuracağım. İcimi dokmek istedim kızlar. Yaşlı insanla anlaşmak cok zormuş. Beni hizmetcisi sanıyor. Para oyle yenmez dedim. Bakıcı tut onlar yer guzelce dedim. Cuzdanını getirdim, al paralar burada sarıl uyu onlarla, paran kadar konuş dedim. Benimle anlaşamayan hic kimseyle anlaşamaz. Ben kimseyle boyle kotu olmamıştım. Ama ailemden birileri mahvetti psikolojimi işte. Keşke bu ailenin cocuğu olmasaydım. Ablam da birbirinizin uzerine gitmeyin. Kime para yediriyorsa yedirsin. Sen dersine bak dedi.