Merhaba arkadaşlar. Sizden aldığım tecrubelerle dahada rahatladım ve sakinleştim. En sonda eşimle birlikte tatil konusunu konuştuk yıllık iznini almış otel bile bakıyoruz. Asıl konuya gelirsek size ufak birşey sormak istiyorum on yargılı yaklaşmak istemem. Pandemiden dolayı bayadır annem ve kayınvalidem goruşmuyor yani gelip gitmiyoruz normal olarak. Şuanda aşı oldular. En son kayınvalidem annemleri cağırmıştı annem kendni mahcup hissediyor borclu hissediyor laf ederler kızım diyor. Annemde memlekete gidicek gitmeden cağırıyım dedi. Kendi evi kendi duşuncesi sorun şu kayınvalidem her yere kızını ve damadınıda takıyor. Şoyle ornekliyim diyelim ki kayınvalidemi cağırdım annemler var diye kaynanam eşime der ki kardeşinide cağır. Şahit oldum bizzat. Bunu kahvaltılarda ve herşeyde yapar. Tepkimi koyuyorum lakin annem kayınvalidemi aricak cağırmak icin anneme demese bile kaynanam eşime kardeşini cağırmadı o da gelsin dicektir. Gunah almak istemem ama genelde hep boyle dediği icin aklıma duştu. Annem derse gelsinler kızım ne yapayım ne olcak birşy deme kocana aranı bozma 2 tabak fazla koyarım dedi. Mesela tabak değil anne davet edilmeyen yere boyle yapmaya alışmamaları gerekiyor eşiminde bunun normal olmadığını oğrenmesi gerekiyor bugun gelirse yarında gelicek dedim. Annem deme bişey kızımda gelsin derse gelsin o da dedi. Siz ne duşunuyorsunuz yakın oturuyorlar aile yapıları boyle ama beni alakadar etmez aile yapıları. Olurda boyle bişey olursa eşim kardeşimde gelsin mi derse ne demeliyim? Muhtemelen ben “ yani surekli ne bu kardeşimde gelsin mevzusu anlamıyorum geldiği zamanlarda oldu neden araya giriyorsun neden davet ettiriyorlarki hic hoş değil” diye cıkışabilirim cunku bana gore normal değil. Sizce normal mi ? Annemde kayınvalidende yılda 1 kere geliyor kızım gelsin gorumcende olsun bişey olmaz diyor. Kafam karıştı canlar