Merhaba sevgili kk uyeleri

Bu durumu eşimle ve arkadaşlarımla paylaştığımda "Sacmalama kim gelip senin kılına tuyune bakacak sanki. Ayrıca insanız hepimizde olur boyle şeyler" tarzında telkinde bulunuyorlar ama ben ikna olmuyorum sanki ne bileyim...
Yaaa oyle hormonal veya başka bir sağlık problemim yok cok Şukur... Ben sadece etrafımda boyle tuysuz insanlar gordukce imreniyorum ben mesela bıyığımı haftada bir alıyorum arkadaşlarım coğu zaman ayda bir 45 gunde bir alıyorlar... Sanki onlar hep puruzsuz tuysuz ama ben kendimi cirkin hissediyorum... Sanki bıyığımı bu akşam alsam yarına cıkacak gibi hissediyorum... Epilasyona falan da gittim ama tam kalıcı cozum olmadı. Endokrine gidiyorum orada da değerlerim anormal değil cok Şukur... Sanki dunyada bir tek kıllı benmişim gibi hissediyorum ve bu yuzden dışarı falan hic cıkmak istemiyorum... Tamam şu an pandemi var zaten ama ne yapacağım bilmiyorum.

Bu bende takıntı oldu sanki birileri her an yuzume bakıp '' Senin bıyığın mı cıkmış "diyecekmiş gibi hissediyorum..
Hani sanki her şeyim mukemmel de bi o kusur kalmış gibi yazmışım ama cidden bu kıl tuy konusunu kafama cok takıyorum...