Arkadaşlar merhaba
Dun akşam cok yakın bir arkadaşımın sorduğu bir soruyu sizlerle de paylaşıp fikrinizi almak istedim. Arkadaşımın ailece goruştukleri yakın bir kız arkadaşı var her ikisinin de biri bir ve diğerinin iki yaşlarında olmak uzere bebekleri var. Bu sebeple pandemi donemi bebekler etkileşim kursun diye birbirlerine gidip geliyorlar. Aynı apartmandalar ve ucu de evden calışıyor arkadaşım doğum izninde.Bir gun arkadaşımın kocası bebekle beraber kahve sohbete geliyor ve konu eşiyle arasındaki problemlere ve eşinin kendisini cinsel olarak istememesine yetersiz bulmasına kadar gidiyor. Arkadaşım konuşmanın gidişatından rahatsız olup diğer odaya gidiyor ancak giderken duyduğu şeyle şok oluyor. E ben de kendimi ispatlamak icin başka bir kadınla beraber oldum. Bir seferlik bişeydi gibi bişiler gevelemiş. Sonrasında eşiyle devam etmiş konuşma ve gitmiş. Sonraki gun arkadaşları yazlığa gitmiş. Bu olay olalı bir ay oluyor. Bana dun akşam icim icimi yiyor ,kızın telefonlarına cıkamıyorum hep bir bahane buluyorum soylemeli miyim cok aradayım dedi. Bu arada arkadaşımın eşi asla karışmamasını tembihlemiş. Ben de arkadaşıma neden arkadaşına soylemediğini ve bunun benim tarzım olmadığını soyledim. O da bunun hassas bir konu olduğunu vebal kabul etmek istemediğini arkadaşına soylerse anında boşanacağını soyluyor. Buna rağmen ben ikna olmadım ve en azından eşini ara bize bunu soyleyip bizi zor durumda bıraktın eşine soylemezsen ben soylemek zorunda kalırım demelisin dedim. O ise bunun doğru olmadığını ortada minicik bir bebek olduğunu soyledi. Bu platformda aynı durumda olan olmayan yaşamış yaşamamış pek cok farklı insan olduğunu bildiğim icin size de sormak istedim. Bu arada ben kesinlikle bilmek isterdim. Arkadaşım biliyor ve soylemiyorsa onu da sorgulardım. Şimdiden teşekkurler

Guncellemeyi yaptım arkadaşlar merak eden olursa sayfa 7 de