Meraba arkadaşlar.Konumu artik biliyorsunuz,Kayinvalidem surekli birlikte yemek yemek istiyordu acıkca defalarca konuşmama rağmen dikkate almamıştı en son,esimin cok samimi arkadaşının devreye girmesiyle esim ailesiyle cok ciddi bir konuşma yapmıştı ve bu durumdan Kayinvalidem hic memnun olmasa da o gunden sonra cağırmadı ve o gunden sonra sanirim tepkili,1 tabak yemek gonderecek olsa kendi getirmiyor eşimle gonderiyordu veya getirip dairenin onunde bir masa var uzerinde biblolar fln var oraya birakiyordu kapıyı calmadan.O gunden sonra gormedim,ailemin yanina geliyorum her sene ve ben de onlara Allahaısmarladık demeden geldim.Belki cok ayıp ettim bilmiyorum ama bu tepkili tavrı yuzunden hicbirsey demek gelmedi icimden.Artik son zamanlarda bu konulardan dolayı cok stres yaptım,stresten ne kadar kendimi kastiysam omuzlarimin kaskatı oldugunu hissettim omuzlarim tutuldu resmen, dudaklarımda surekli ucuklar cıkmaya başladı,stresten mide bulantıları başladı yemek yiyemiyordum 6 kg vermişim.Herkes ne kadar kilo vermişsin diyor annem eve gelir gelmez yavrum ne kadar kilo vermişsin dedi surekli yemekler yapıyor yataga girdim uyuyacağım, yavrum bugun bir stressiz tasasız uyu dedi gercekten başımı yastığa koydum ve hic bu kadar uzun suredir huzurlu bir uyku uyumamıştım.Eşim gelirken havalimanında ağladı,duygulandı o da 1 ay sonra gelecek birlikte doneceğiz.Burda aile evinde cok huzurluyum.Tabi her şeyin bir bedeli var mesafe koyarken biliyordum kirilacaklarini,cunku onlara gore ben onlarla olmak istemiyorum veya oğullarını onlardan esirgiyorum gibi algılıyorlar koyduğum mesafeyi ama asla oyle bir niyetim yok,tek istediğim oğullarının artik evlendiğini kabul etmeleri,bizim de bir aile olduğumuzu her gun birlikte olamayacagimizi anlamaları.Annem kayinvalideme surekli burdan hediyeler alip gonderirdi Fincan takımları,cantalar,kozmetik vs..Kayinvalidem de yeğenlerime 1'er kavanoz nutella koyardı.Boyle bir şey bekledigim icin değil ama tepkisinin olup olmadığını bu şekilde anlamaya calışıyorum hic hani siena ailesinin yanina gidiyor onlara birşey koyayım demedi sanirim bana tepkisinden