Daha once konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta once hayatın da bir bucuk yıllık ilişkisi olduğunu oğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hic bir sucun yok senden ozur diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da acan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk icin.. banada ben seni hic sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim icin de kendine zarar verirsin diye soyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar Âşık olmadm artik iki artık iki kişilik duşunuyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dunyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yuzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla boyle bir şey hic yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı oğrenince de ben seni hic sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma surmedim intihari denedim olmadi aklımdan cıkmıyor o sozleri hic dayanamıyorum icim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece olmek istiyorum bu acı başka turlu gitmiycek cunki