Merhaba herkese, benim bir konuda canım sıkkın, belki bir tavsiye alırım diye buraya yazıyorum, konuyu ozetleyeyim. Benim neredeyse 4 bucuk senedir bir ilişkim var, unide tanıştık. Erkek arkadaşımın abisi Antalyada calıştığı icin tatillerde Antalyaya gidiyordu. Son 1 senedir mezun olduk ve haliyle artık erkek arkadaşım abisinin yanına Antalyaya taşındı. Ama oradaki arkadaş ortamını hic sevmiyorum. Genelde abisinin arkadaşlarıyla falan takılıyor, onlar da boyle surekli alkol kullanan insanlar. Benim erkek arkadaşım alkol kullanan biri değil ama orda haliyle arada iciyor benden de gizlemiyor bunu. Bende lutfen kendine dikkat et, icersen de lutfen cok icmemeye calış kendine dikkat et dedim. Oda tamam falan dedi, ama yine de icim rahat etmiyor aklım onda kalıyor. Ciddi duşunuyoruz yakında aileleri tanıştırmayı da duşunuyoruz ama bilmiyorum Antalyada yaşama fikri bana iyi gelmiyor. Bide yani bu insanların genelde hep kısa donemli yabancı sevgilileri oluyor, erkek arkadaşımı da kotu etkilerler diye cekiniyorum. İcim rahat değil, arada goruşuyorlar bişeyler iciyorlar erkek arkadaşım, abisi, abisinin arkadaşları ve onların sevgilileri. Bu ortamlarda bulunmasına alışkın değilim haliyle yadırgıyorum ve icim rahat etmiyor. Ama tabi arkadaşsız kalmasını, tek tabanca takılmasını da istemiyorum. Keşke bir an once orada iş bulsa diyorum, otelde iş bakıyor ama haliyle daha sezon tam acılmadığı icin bulamadı henuz. Onu sıkmak darlamak istemiyorum ama dediğim gibi bulunduğu o ortam cok icime sinmiyor, ne yapabilirim? Akışına mı bırakmalıyım yoksa? Şimdiden teşekkur ederim goruşleriniz icin.