Hanımlar selam,

Of şıp sevdi gibi zart zurt başka insanlar icin konu acıyorum ama aman ya nasıl olursa olsun

(sebebsiz yere kendimi acıklama ihtiyacı hissediyorum bayaaaaa uzun zamandır yalnızım aman hayatımda birisi olsun kafasında değilim icime sinsin hayran kalayım istiyorum. Doğrusunu soylemek gerekirse 2 yıldır karşıma cıkan tiplere de ısınamadım ya da ısınsam da salak sacma hareketleri itince şak diye soğudum. Bu acıklama kendimi rahatlatmak icin yapılmıştır.)

Hanımlar bi tık buyuk bi yerde calışıyorum, işyerinde arada sırada gorduğum bir cocuk vardı hic iletişimimiz yok cocukla aşağı yukarı 2 ay once cıkışta arkadaşımı bekliyordum o da birisine bir şeyler anlatıyordu donerken goz goze geldik akşam instagramdan eklemiş bana da cok sacma geldi ustune eklemesi kabul etmedim. Ekleyene kadar ismini bile bilmiyordum. (acıkca soylemek gerekirse kız arayan tipler gibi geldi ama baya şaşırmıştım hic oyle birisi gibi değil diye)

Son birkac haftadır cocuk surekli karşıma cıkıyor belki onceden de cıkıyordu ama şimdi daha cok dikkatimi cekiyor. Birkac kez yine bakarken yakaladım. Biraz stalk yaptım baya ortak noktamız var gibi duruyor. (Sevdiğim birkac mekana surekli gidiyor, aynı tur muzikleri seviyor, film konusunda da benziyoruz, aynı şirketten nerdeyse hic kız ekli değil.)

Sizce cocuğu ben eklesem mi? Sacma mı olur? Dengesiz bir izlenim mi yaratır.

Evet bence de boşluktayım, ama merak etmeyin aklım başımda kendimi mutsuz etmek istemiyorum ^^

Takip ettim 3 gun once bugun mesaj attı sohbet etmedik ama mesaj atması hoşuma gitti.