Kızlar ablamın erkek arkadaşının eski sevgilisi vardı ilişkilerinin başlarında iken ablam sorup oğrenmşti. İşte kızı aldatmış ayrılmışlar kızı hala sevmiyordu ama ihanet ettiği icin baya vicdan azabı duyduğunu vs ablam biliyodu. Kız ah etmişti oralar uzun hikaye. Bu kızla ayrılalı 1,5 yıl oluyor.
Her neyse şuan cocuğun hayatında coğu şey ters gidiyor ilişkilerinde dahi olmadık yerlerden sorunlar cıkıyor.
Cocuk da o kızın ahı nedeniyle olduğunu duşunuyor acaba helallik istesem her şey yoluna girer mi diye ablamla konuşmuştu.
Bir de bu kişinin kuzeni var 30 yaşında falan cok yakınlar kendi kuzeniyle de bunu arada paylaşıyormuş ahını aldım işlerim ters gidiyo vs diyerek.
Gecenlerde de helallik istemeyi duşunuyorum deyince kuzeni demiş ki “ boşuna uğraşma ben zaten senin durumunu bildiğim icin sahte instagram hesapları acıp senin adına helallik istiyorum her seferinde bela okuyup engelliyor. Bazen hemen engellemiyor arada bi yazıyor ama genel olarak sana karşı hep tepkili vs” demiş.
Biz cok şaşırdık ve sacma bulduk acaba kendisi yazdı da kuzenine mi suc atıyor diye duşunduk ama bu da sacma bişey gelip anlatması falan.
Ablama olan hislerinden eminiz ailesiyle falan tanıştırdı her konuda gizlisi de yoktur telefon vs asla saklamaz e-devletine kadar ablam hakimdir
Ama bu olay da baya sacma geldi ve ne tepki vereceğini bilemedi acıkcası siz ne yapardınız?
Ablam sevgilisine de cok tepki veremedi cunku cocuk benim sucum yok geldim sana anlattım falan diyor ablam da guveniyor zaten yalanını yakalamamıştı hic fakat cok da sinir oldu bu duruma