Merhaba kk,
Konum başlıktan da anlayacağınız gibi gormezden gelinmek... Eltim uzun zamandan beri bunu yapıyor malesef. Ortamda diğer insanlarla konuşuyor benimle goz goze gelmemek icin ekstra caba harcıyor sanki... Kus değiliz ama bu hareketlerine canım sıkılmaya başladı. (Dipnot duşeyim 2 yıllık evliyim ve en kucuk gelin benim, belki de beni kabullenemedi)
Tek kaldığımızda bir sıkıntı yok ama diğer elti ve gorumce olduğunda ozellikle yapıyor. Diğer elti ve gorumceye karşı oyle değil. Kotu bir davranışım sozum olmadı. O şekilde gormezden gelip beni yok saydığında başka şeylerle telefonumla falan ilgileniyorum ama bir yere kadar... Beni duzeltip durmasindan ve ona bir şey soylediğimde duymazlıktan gelmesinden cok sıkıldım.Goruşmeyecegim diyorum ama eşlerimiz kardeş abisiyle birlikte plan yapıyorlar mutlaka goruşmek zorunda kalıyorum.
Gecenlerde yemeğe cagirdim. Eltimin kızı var yemeklerimi cok beğendi teşekkur etti. Eltim bu kez kizina resmen trip attı, kızı da ne oldu anne kıskandın mı dedi. Şok oldum masada. Akran değiliz annem yaşında sayılır yani kıyaslama, kıskanclık falan olamaz diye duşunuyorum.
Diğer eltim ve gorumcem ve problemli eltim oturuyoruz bir gun. Başlıyor anlatmaya, dukyana gelen bir kızdan bahsediyor. Kız baya acık giyinmiş. Bembeyaz teni varmış. Boyu posu, teninin puruzsuzluğu aramızdaki kimseye benzemiyormuş, cok guzelmiş falan falan. Bu şekilde kıyaslama ve manipule etme durumlari da var.
Bu tarz ınsanlara karşı nasıl davranıyorsunuz? Biraz mesafe koymuştum ama işe yaramıyor ne yapayim ben bu insana nasıl davranmalıyım?