Selam kızlar iyi akşamlar.Ben 30 yaşındayım yaklaşık beş senelik bir tecrubem var sekreterlikte.Bir sene oldu işten ayrılalı maaşın ve yol parasının duşuk olması ,benim olmayan işlerin zamanla benim işim haline gelmesi vb gibi bu nedenlerden ayrıldım.Bir sene icerisinde online eğitim programlarına katıldım sertifika aldım.İngilizce ilgili bir kitap aldım az da olsa bakmaya calıştım.Tam olacak derken birkac goruştuğum yer olmadı son anda eleman alımını durduran,goruşmeye gidip ilanı yayından kaldıran eski elemanı istifa etmekten vazgecen vb gibi sebeplerden oturu olmadı.Maddiyat acısından sıkıntım yok cok şukur ama evde durmak insanı koreltiyor zaman gecmiyor bazen .
Bir hafta once goruşmeye gittiğim bir yer oldu mali muşavirlik firması sabah dokuz akşam altı haftasonu yok ama yol uzak goruşmeye gittiğim zaman metro ile 70 dk surdu uc aktarma yaptım şimdi iş saatlerinde cok yoğun olduğu icin bir bucuk saat surer yol toplamda uc saat yol parası yok ama bazen yon.kurulu başkanımızın misafirleri gelip dokuza kadar kaldığı zaman sekreter arkadaş da kalıyor dedi oraya kadar cok iyidi ama saat dokuz cok gec yani hani yarım saat bir saat olur da buyuk ihtimalle misafirlere cay kahve ikram etmek icin o saatte tutuyor.Dun ikinci goruşme icin aradılar annem de yol uzak o dokuz haftada bir iki kere muhakkak oluyordur dedi.
Dun gittiğim başka bir yerde bir kargo firmasının bolge mudurluğuydu sabah sekiz bucuk akşam beş bucuk haftasonu yok maaş asgarinin ustu servis imkanı var yılda iki maaş ikramiye ik'daki kadınla goruştum goruşme iyi gecti derken ben sizi x bey ile goruşturmek istiyorum dedi o da beğendi gibi sanki konşma tarzımı tecrubelerimi sordu referans olarak eski patronlarımı verdim formda onlara baktı bunlar da 1 hafta 10 gun icinde ikinci goruşme icin cağıracağız dedi sanki cağıracaklar gibi hissediyorum cunku kadın beğenmese o adamla goruşturmezdi beni.
Sizce ne yapmalıyım bu mali muşavirlik firmasına gitsem mi yoksa bu kargo firmasının donmesini beklesem ne yapacağımı hic bilmiyorum.