Merhabaaa hanımlar yine been ve yine aynı konu

pkos yuzunden her ay umut her ay bir beklenti

ben bir kac ay once soğan suyu kurunu denediğimde kimyasal gebelik gecirmiştim ustelik sadece 1 gun ictim 1 bardak icmiştim . Daha sonrasında pkos olduğumu oğrendim morelim cokkk bozuldu k.k'de hep okurdum bu pkosu ve hep dua ederdim pkoslularin kistleri olanlarin iyileşip hamiş kalmalarına

en son adetim 31 Mayıs'ta başladı 5 Haziran'da bitti . Adet bittikten 2 gun sonra 3 gun soğan suyu ictim sabah akşam ac karnına taze soğanı 4 de bolup 2 bardak suda haşladım ama devamını getiremedim tadı cok kotu gelmeye başladı . 8 Haziran , 10 Haziran tarihlerini değerlendirdik . 12 Haziran yumurtlama gunumdu ve aşşırı derece bir ağrı ile başladım gune . 14 Haziran'da tekrar değerlendirdik ve yumurtlama gunumden beri ara ara bazen şiddetli bazen hafif bir şekilde sol kasığıma bazen iki taraflı bazen de iğne batar gibi ağrı acı oluyor . Belime de vuruyor bu ağrı bazen sadece kasıklarımda oluyor . Gebelikten şuphe etmeye başladım sık idrara cıkıyorum halsizim cok sık ta akıntı geliyor bazen şeffaf bazen beyaz . Ama pkos olmam her zamanki psikolojik belirtileri yaşadığımı duşunduruyor . Sizce gebelik olabilir mi psikolojik olarak mı boyle hissediyorum 10 gun belirti icin cok erken biliyorum ama yorumlarınızı konuşursak sevinirim kafama cok takıyorum destek olursanız mutlu olurum