Arkadaşlar ben 3O yaşındayım.Yakında 31 olacağım.Duzgun bir işim var ama bir seneden beri ailemle yaşıyorum mecburen.
Onlarla aynı evde yaşadığım İCİN bazı konularda izin almak zorundayım..Arkadaşlarla tatile gitmek istiyoruz Marmaris ’e.Arabayla gidelim dedik.Otobus biletleri ve ucak biletleri cok pahalı..Resmen pandemi donemini fırsat bilmişler.Biz de hem arabayla gidelim hem de geze geze gideriz farklı yerlere de uğrarız dedik.Annemle babam asla izin vermedikleri gibi arabanın anahtarını almakla tehdit ediyorlar..Delirdim adeta .Okey arabayla gitmicem dedim ama gideceğiz.Kacacağım yani anlayacağınız.
Annem sorunludur.Kendim olma konusunda attığım her adımda olay cıkarır.Daha once farkli bir şehirde yaşadığım İCİN sorun olmuyordu ama şimdi oluyor.Neden birlikte yaşadığımı soracak olursanız sağlık problemlerinden oturu bayağı bir borca girdim.Arac kredisi oduyorum.Maaşımın yarısı borca gidiyor Malesef..Acıkcası onlardan destek gerekiyordu.Bir sene birlikte yaşama kararı aldım.O kadar cok pişmanım ki anlatamam.Calıştığımnyer cok guzel ama ailemle yaşamak cok zor.Hele annem...
Neyse gizlice gideceğim.İlk defa arabayla uzun mesafe gideceğim.2 yıllık surucuyum ve arkadaş da araba kullanıyor.. Nasıl yapacağım bilmiyorum.Ama giderim.Siz olsaydınız benim gibi yapar mıydınız?İyi bir fikir mi?