Adet gunum 2 gun gecikti bugun ise kahverengi pembemsi leke geldi acaba??
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Adet gunum 2 gun gecikti bugun ise kahverengi pembemsi leke geldi acaba??
-
24-09-2022, 13:04:27Merhaba kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Bir bucuk senedir evliyim. Neredeyse 7 aydır bebek istiyoruz. Bu ay Doktora gittim herseyimin normal olduğunu soyledive sadece vajinamin uc kısmında enfeksiyon olduğunu soyledi fitil ve folik asit verdi . Bu arada aylardir adet sancım arttı adet duzensizliğim başladı. Adet gunumun başlangıcı ile diğer adetimin baslangici genelde 29 /30/31 gun arası değişiyor. Dun 31. Gundu ve adet olmadim inceden inceden bir ağrım oldu ama kasıklarıma biri iğne batirir gibi. Bugunde okadar şiddetli ağrıdı ki kasiklarim yataktan kalkamadim.bu ay aşırı derecede midem bulandi kasık ağrıları cektim goğsum adet zamanı gibi cok ağrılı değildi de hassasiyeti vardi birde kirpiklerim uzadı ve karışık gibiydi. Bu ay iki kere sarma yemeği yaptım kokudan bir tane ağzıma alamadim. Bugun adetim 2 gun gecikti bugun ise kasıklarım cok ağrı ve dedim ki kesin adet oluyorum ama bı baktım kahverengi gibi acık renk pembe gibi akıntı geldi şimdi ne gelen var ne giden agrimda kesildi. Mide bulantım da azaldı. Yani ne oldu anlayamadım . Cok ağladım adet oluyorum diye acaba stresten mi kesildi yoksa yerleşme kanamasi mi yine umutlanmak da istemiyorum ama kafamdaki soruları alamıyorum bugun sabah uyandigimda bebek sesi ile uyandim. Ne yapmalıyım kızlar . Bana bı akıl verin idrar testi yapmak istemiyorum cunku aylardır tek cizgi gormekten harap bir haldeyim.