En yakın arkadaşım ile universite sayesinde tanıştık. Son mezun olalı 3 yıl olacak. Aynı zamanda bir kız kardeşi var o da bizimle aynı yıl mezun oldu. Arkadaşımın kardeşi gecen yıllarda polisliğe girdi. Arkadaşım da aynı zamanda girdi kardeşiyle. Arkadaşım parkurda duştu gecemedi. Ben de girdim ama olmadı. Ama kardeşi gecti ve kazandı her şey buraya kadar normal. Asıl sorun şu ki kardeşiyle meğersem cok buyuk yerden torpil ayarlamışlar. Arkadaşım da ağladı gunlerce nasıl duştum diye benimde torpilim hazırdı diye. 2020 KPSS lisans B sınavına calışmadı nasıl olursa 60 alırım her şey hazır diyerekten ama 57 de kaldı gecemedi... Bense 1 bucuk yıl sosyal hayat sıfır şekilde ders calıştim cok fazla sorunların arasında ama yeterli puanı alamadım. Arkadaşım ise bu yıl kpss B sınavına girecek 60 alırsam hazır her şey artık kardeşim de polis kesin olacağım diyor. Ve bana bunu o kadar cok soyluyor ki artık olmasını istediğim halde istememeye başladım cunku ben o kadar ders calışırken onun umrunda bile değildi. Kpss acıklandı ben ister istemez ağladım o da ağlıyordu nasıl bu puanı alırım diye senin puanın var benim yok demeleri başladı. Eee o kadar calıştim ona da cok dedim calış diye. KÂtiplik icin klavye kursuna başlamistim dediği şey şu boşver kursu torpil bul yoksa olamazsın dedi. Surekli sorunları oluyor aile icinde ve her şey de beni arıyor arayabilir asla sorun yok ben ailendir dedikce de eee senin ailenle aran iyi demeye başladı. Gercekten beni o kadar yoruyor ki onun hakkında asla yanlış duşunmek istemezdim. Kimseye bahsedemiyorum cunku yakın arkadaşım ama bu durum beni uzuyor.