Merhabalar herkese uzun zamandır konu acmadım ama forumda surekli aktifim elimden geldiğince herkesle tecrubelerimi paylaşmaya calışıyor bir nebze rahatlıyorum .bir kendime yardımcı olamıyorum galiba,kendimi bir turlu rahatlaramıyorum
38 yaşındayım 16 yaşında bir kızım var eşimlede aram genelde iyi tek sıkıntım uzerimdeki gereksiz 2.cocuk baskısı k.v. ve k.p.tarafından surekli sozlu tacize maruz kalıyorum...maalesef aile binasında yaşıyorum.gitme ihtimalim hic olmadı buradan...oğullarına bağımlı olan bir aile...2 yıl once spraili cıkartırdım doktor kontrolune hicbir sorun gozlemlenmedi cok istekli değilim bu konuda ama olursada olsun diyorum kızım tek kalmasın biz olunce....eşim baskıcı değil ama butun arkadaşlarına biz cocuk duşunuyoruz demiş iş yerinde(eşleri soyluyor )yani oda bekliyor bir cocuk daha ..bizim hayallerimiz var aslında kızım evlenince bir sahil kasabasına yerleşip sokak hayvanlarını besleyeceğiz...kuzu keci falan bakacağız gibi hayaller 2.cocuk yok bu hayallerin icinde bahsi bile gecmiyor..ama k.v.dun telefonda doktora gidin baskısı yaptı ne yalan soyleyim canım sıkıldı anne olursa olur olmazsa bu saatten sonra doktor doktor gezemem 2. Cocuk icin dedim...2 ay sonra koye gideceğiz bayram icin ve benim aklıma geldikce ruhum sıkılıyor bıktım onların 2.cocuk baskısından, sozlu tacizlerinden ve onlara dur sus demeyen eşimden...eşimle bugune kadarki en sık tartışma sebebimiz ailesi ve ailesinin surekli bize mudahale etme,olmayan akıllarını bize verme cabası...