Herkese merhaba. Ben 19 yaşında bir genc kızım. Hemşirelik okuyorum. Ailemle aramız bir suredir cok kotu ozellikle iletişimim cok koptu. Bu yaz 8. sınıftan beri tanıdığım kız arkadaşımla (ki annelerimiz de birbirlerini tanırlar) regl değilsek ve hava yağmurlu değilse denize gittik birlikte, ki karadeniz bolgesindeyim burada surekli yağmur yağar. Bazen de akşamları sahil yuruyuşu yaptık ama 3 ay boyunca toplasan 10 kez yapabilmişizdir onu, onda da enn gec 10'da eve cağırıyorlardı. Bahsettiğim sahil de inanılmaz kalabalık olur zaten bulunduğumuz yer karadenizin sahil kıyısındaki kucuk bir ilcesi ve herkes birbirini tanır ve ne tecavuz olayı yaşanır burada ne kacırma hicbir şey. Kaldı ki sahilden eve donuş yolumda izbe olabilecek sadece bir nokta var orada da polis karakolu var hemen sonrasında da oturduğumuz sitenin icine girmiş oluyorum yani başıma bir şey gelmesi imkansız denilebilir.
Sahile cıkmamla ilgili sorun yaratıyorlar diye, bahsettiğim kız arkadaşım bizim siteye gelmeye başladı, butun gunumuzu birlikte geciriyorduk, ben evden cay kahve cerez yapıp goturuyordum ona rağmen eve gel sen neredesin sitede değil misin yoksa vb. şekilde beni her gun cok sıkıştırdılar. Oysa ki evden cıkıp oturduğumuz cardağa gelseler kız arkadaşımla sakin sakin oturduğumuzu gorecekler hic yanlışımız yok benim de bir tane bile yalanım yok.
Dunden onceki gun hayatımda ilk kez annemlere yalan soyledim. Kız arkadaşımla buluşucam diyip başka arkadaşlarımla buluştum ama onlar da okuldan cok uzun suredir tanıdığım insanlar. Tam eve donerken arabada olduğum sırada annem beni aramaya başladı ve ben de arabada olduğum icin acamadım. 10 dakika boyunca aradı ve ben de arabadan inip bahsettiğim kız arkadaşımın yanına gidince annemi aradım tuvaletteydim acamadım dedim arkadaşın niye acamadı dedi o niye acsın zaten tuvaletteydim ben cıkınca aradım işte seni dedim ama inanmadı bana. Bu olay yaşanırken saat daha 18.30 bu arada. Evden cıktığımda saat 14'tu. Ki o sırada annemin işiyle ilgili halletmem gereken meseleler vardı onla da uğraştım yani (evet annemin işiyle ilgili evrakları ben hazırlıyorum, hatta evin tum temizliği bende, kirayı faturaları bile ben oduyorum. Size yemin ederim abartmıyorum evin butun sorumluluğu bende. Şehir dışına cıktığımız zaman bile kalacağımız otelin rezervasyonunu yapmak icin otelle ben telefon goruşmesi yapıyorum şaka değil. Zaten kızdığım nokta bu, benim aklım sizin sorumluluklarınızı yuklenecek kadar calışıyorsa ben o kadar buyuduysem bırakın da dışarı ne zaman cıkıp kiminle goruşeceğime ben karar verebileyim.) Annemin soylediği şey sabahın korunde cıkıp gecenin bir vakti eve geri donuyormuşum ben kendimi erkeklere mi gostermeye calışıyormuşum sokak surtuğu olmuşum ben.
Eve gittiğimde cok buyuk kavga ettik surekli bana kısıtladıklarını soyledim, ki yemin ederim oyle kız arkadaşımla sitede cay iciyoruz ona bile guvenmiyorlar puruz yaratıyorlar, beni evden kovdu (ki ilk kovuşu değil) resmen kolumdan tutup kapıya surukledi ben de tamam o zaman diyip cıkmaya yeltenince korkup beni odama kitledi. Sonra da babamı arayıp senin kızın evden kacmak istedi dedi, babam da bırak gitsin demiş, bunu duyunca bi daha cıkmaya calıştım ama annem yine izin vermedi. Sonra da bir daha dışarı cıkmamın yasak olduğunu ve kız arkadaşımla da goruşmemin yasak olduğunu soyledi. 2 gundur evdeyim evde kalmak problem değil benim icin ama arkadaşımla goruşmemin yasak olmasına anlam veremiyorum bu durum beni olduruyor resmen eve hapsedildim.
Bana lutfen birileri tavsiye versin ben mi abartıyorum yoksa cidden artık harekete mi gecmem lazım. 2 gundur odamdan hic cıkmadım kafayı yemek uzereyim sinirlerim cok bozuk. Bir saat once bilgisayarı alabildim ondan once telefonum vardı ama şarjı olmadığı icin dumduz duvarı izliyordum.
dip not: daha once bir tane bile yalanımı yakalamadılar, daha once benim sevgilim bile olmadı. başlarını one eğecek hicbir şey yapmadım gercekten şu an tavsiyeye ihtiyacım olduğu icin tamamen şeffaf ve durust konuşuyorum.