Kızlar merhaba. Daha oncesinde vajinismus sayfalarına derdimi yazmıştım ancak orada hem kimsenin motivasyonunu duşurmek istemiyorum hem de konu farklılaştı. 6 yıllık bir ilişkim vardı ve evlilik yoluna doğru giderken erkek arkadaşım artık bunu daha fazla yapamayacağını soyleyip 1 ay once benden ayrılmıştı. Daha sonrasında ben kadın doğuma, cinsel terapiye ve dilator kullanımına başladım. Surecim de hem hızlı hem de guzel gidiyordu. Bunu once kendim icin yapıyordum ve en son kadın doğuma gittiğimde ultrason aletinin hepsinin iceriye girmesine şok olmuştum. O gun bana gelen cesaret ve mutlulukla erkek arkadaşıma bu durumu anlattım. Yine bunun bir onemi olmadığını yine husrana uğrayacağımızı soyledi. Ben pes etmedim, otel ayarlayacağımı soyledim. Hem şehir dışında olacağını soyledi hem de artık istemediğini belirtti. Daha sonra stalklarken goruyorum ki 7-8 aydır hayatında başka biri varmış hayatında. Ben ona hafta sonu otel ayarlayalım dediğime meğersem o diğer kadın icin ayarlamış. Ustelik diğer kadın beni de biliyormuş ona rağmen devam etmiş hatta bunun yasak aşk olmasından keyif de almış. Resmen 7-8 ay boyunca ilişkiyi 3 kişi yaşamışız. Yukselenen ozguvenim yine yerle bir oldu toparlanmaya calışıyorum