Merhaba, 27 yaşındayım 1 yıldır birlikte olduğum sevgilim var 1 ay sonra nişanımız var.

Sevgilim muhendis 5 bin kadar maaşı var bende calışıyorum. Ama cok fazla kredi borcu var maaşının tamamı neredeyse. Ekonomik durumları olmadığı icin nişan bu kadar gec kaldı ve duğun seneye kaldı.

Benim duşuncelerime gore duğun nişan vs. Surecleri erkek yapmak zorunda değilde elimizden ne geliyorsa onu yaparız şeklinde. Orneğin, 1.5 TL ye nişan kıyafeti beğendim erkek arkadaşıma bunu ben odeyeyim diye ısrar ediyorum aynı zamanda kuafor paramı , ayakkabıımı vs daha bi kac şeyi ben veririm diyorum hayır diyo musade etmiyor ben yaparım diyo oyle desede ben yinede secim yaparken uygun şeyler seciyorum.

Asıl soruna gelirsek daha once de buna benzer bu konum olmuştu ama şimdi direk bunun hakkında konuşmak istiyorum dağılmasın konu diye.
Sorun şu; erkek arkadaşımla babalar gunu hediyesi aldık babasına 190 TL ye tişort. Ertesi gun sevgilim tekrar bi hediye daha aldı adidasın bi modeli 900 TL ayakkabı.
Şimdil diyeceksiniz ki sanane kızım babasına bir hediye almasın mı evet tabiki alsın asla boyle bir şeye karışmam evli bile olsak. Ama 1 ay sonra nişanı olacak erkek ailesi yapması gereken buyuk masrafları olan cocuğuna bu fiyatta bir hediye aldırması ondan istemesi beni şok etti arkadaşlar.

Ve dunden beri cok kafama takıyorum heves falan kalmadı henuz bi alyans bi tek taş aldı bana ikiside hic istediğim gibi değil sadece ucuz olsun diyerek aldığımız şeyler. Lutfen bana bi akıl verin ben haksızsam aklımı başıma getirin cok ihtiyacım var şuan yolun cok başındayım korkuyorum bu işlerden. Teşekkurler