Fenerbahce'nin yıldız futbolcularından Joao Pedro, basın toplantısında acıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu, "Sahada ne yaptığını bilen bir takımımız var. Hocamızın da isteklerini yerine getiriyoruz. İyi bir yolda olduğumuzu duşunuyorum." ifadelerini kullandı.
Pedro'nun acıklamalarından satır başları;
"Takımımız iyi gidiyor. Bunu da son macta gosterdik. Sahada ne yaptığını bilen bir takımımız var. Hocamızın da isteklerini yerine getiriyoruz. İyi bir yolda olduğumuzu duşunuyorum."
"Brezilya'da biraz teknik futbol oynanıyor, İtalya'da ise taktik uzerine oynanıyor. Buraya gelmeden once arkadaşlarımla konuşmuştum, onun icin şaşırmadım. Fiziksel ve teknik uzerine bir futbol oynanıyor. Gorduğum de boyle oldu. Oynadıkca %100 olacağımı duşunuyorum. Benim şuan tek istediğim takımıma katkı vermek. 8 yıldır aynı kulupte oynuyordum, buraya alışmak kolay değil."
"Brezilya'da Fenerbahce'nin buyukluğunu biliyordum, cok uzakta bile olsam bunları gorebiliyorsunuz. Şampiyonluk icin oynayan ve taraftarların buyuk destek verdiği bir kulup olduğunu biliyordum, beni buraya getiren şeyler de bunlar oldu."