Kızlar selam biz 1,2 aya bandırmaya taşınacağız bu yuzden ben 1 ay once evlilik hakkımı kullanarak işten ayrıldım şuan evdeyim .
Sorun şu ; Eşimin işi ağır kimyasal uzerine ve işyerşnde cok hakkı yeniliyor maaşın bir kısmını elden alıyor mesai saat ucreti duşukten hesaplıyor iş guvenliği hak getire mesai yaptığı zaman sgkda gosterilmiyor ve bunun uzerinde işyerinde kıymet bilinmiyor. Bugun sinirlenmiş yok burada ki arkadas bana şahitlik yapacak yok mahkemeye vereceğim şikayet edeceğim derdinde bende iyi de hayatım iş mahkemeleri zaten uzun suruyor bi de bu pandemi de daha da uzar fln dedim 1 yıl sonra ev almayı duşunuyoruz bandırmadan ben neden hakkımı yedireyim diyor haklı evet. Dedim hemen ii bulabilecek misin sgksız calışırım dava sonuclanana kdr dedi hemen bulabilirsen iyi dedim. Bu durumlar olmasa bandırma da işi hemen hemen hazırdı ama sgklı . Bu mahkeme kısımları sonuclanmadan sgklı gorunmezsen daha iyiymiş avukat oyle soyledi sebebi de işsiz kaldı durumu icin daha hızlı sonuclanıyormuş. Ben adama her zaman yanındayım dedim ne istersen o olsun dedim kenarda birikmiş paramız var şukur tabi de bilemedm ne yapacağımı kararsız kaldım ..