Selam arkadaşlar moralim cok bozuk bana yardımcı olur musunuz?
7 yıldır evliyim bundan oncede 7 yıl birlikteydim eşimle.birbirimizi cok severek evlendik evliliğimiz suresince herseyine goz yumdum sorumsuz bı insandi eskiden arkadaş ortamı vardı 3.ayimda buyuk bı kavga bile etmiştik maddi sıkıntılar borclar kayinvalidemle oturuyordum birde.neyse oyle boyle herşeyi atlattık evliliğimiz oturdu son 5 yıldır cok şukur cok iyiyiz diyordum maddi durumumuz duzeldi kayinvalidem evlendi herşey yolundaydı taaaki son 1 hafta oncesine kadar eşimde bilmediğim bı haller var biz cocuk duşunuyoruz ama olmuyor tup bebek tedavi ne yaptıysak olmadı herneyse.bi soğukluk yanıma gelmemeler konusmamalar aranın ışığını acık bıraktım diye evde kıyametler koptu.bu sabah beni ise birakicak yolda bı araba gordu bana diyormuş ki benim eski arabamdan kırmızı olan.bende anlamadım ne kırmızısı dedim ay arkadaşlar demez olaydım arabanın icinde cıldırdı deliriyor işte 15 yıldır birlikteymisiz ben onu nasıl anlamaz misin duymadim diyorum gerizekalı misin sen mal mısın sen beni hic taniyamamissin şimdi eve gidicem seni oldurcem ise getirdi geri eve goturuyo beni dovmek icin ama şaşkınlıkla bakıyorum boyle bişey ben hic gormedim bide niyetliyim artık boşaldım başladım ağlamaya bana bide ağlama diye bagriyo bende sinirimi bu şekilde atıyorum dedim bu arada sinirden telefonu navigasyonu falan hep attı yerlere hic bı şekilde cozemiyorum bana niye hakaret ediyorsun niye ezmeye calisiyosun diyorum sen kimsin benden ustunluğun mu var da seni ezicem artık sana tahamulum yok beni anlamiyo olmaman lazım arabanın icinde iki kişiyiz doktora git duymuyosan bende dedim ben eve gelmiyorum akşam bana demez mi boşanmak istiyorsan acık acık şoyle dolandırma lafı akşama kadar duşun kararını ver inanın bunları yaşadık ne eksik ne fazla ben ne yapayım arkadaşlar bu neydi şimdi