Kızlar birazcık uzun oldu k.bakmayın olur mu? Az once eşimin ailesini aradık babalar gunu icin hoş beş muhabbet iyi, kayınvalidem aldı eline telefonu bişey dicem oğlum kız kardeşin sizinle birlikte gelsin siz donerken evinize. 2 ay tatili var(ozel okulda oğretmen) 15-20 gununu sizde gecircin (yurt dışındayız.1 aylığına tatile geleceğiz Turkiye ye. )Pigment te evde nasılsa biraz değişiklik olsun .Benide goruyor yani bana sormak yok direk oğluna emri-vaki yapıyor. Bende ayıp olmasın buyursun gelsin dedim. Eşimde diyor sizde gelin babamla Kv de :Eee ben bi babana sorayım.Onlarda hazır gelmeye yani.
Biz zaten 1 ay Turkiye de olacağız.Hasret gidercez ne gerek var şimdi bizle gelmeye? Gelmesin demiyorum 15 tatil de gelsin mesela. Takıldığım insan bi banada sorar, kendi kendilerine duşunmuşler planlamışlar kızdım acıkcası biraz pat diye.Eşime de bişey demedim. Gecen yıl ben calışıyordum 5 gunluğune oğrenci pasaportu alarak benim kız kardeşim de geldi. 4 gun evde 1 gun işe goturdum ama yine cok guzel vakit gecirdik. Gelsin gorumcemde problem yokta, gerildim nasıl vakit geciricez birlikte akşama kadar? Eşim akşam gelecek eve işten.Hic bi samimiyet sıcaklık yok demek istediğimi anladınız mı?
Eşimin ailesi ile pek ısınamadık birbirimize hep onları pohpohlayayım isterler de, ama saygıda kusur etmem ben, eşim uzulmesin diye. Hem kv, hem gorumce tam bi aferim delisi. Kp.desen cok kaba. Eşim beni ovse mesela cok guzel yapar zeytin yağlı dolmayı diye surat asarlar hemen,akşam yemeğinde dolma yapılmış eşime sorulmuştur bu nasıl diyeTovbe yarabbim gulesim geldi yine bunlar en basit ornek . Neyse Asıl sorun şu:Ne bilim şimdi gorumce gelse ben onunla aynı evde nasıl vakit gecireceğim.Ne konuşacağız hep bi mesafe var aramızda sozumuz, tarzımız vs. hic uymaz.En iyi şekilde ağırlamaya calışırım tabide eşimin kardeşi sonucta. Nasıl olacak şimdiden keyfim kactı, dert ettim kendime siz olsanız ne yapardınız?Harf, kelime, paragraf, imla hatası yapıp guzel gozlerinizi yorduysam affola. Coook sevgiler....