1 Seneden beri eşimle Ayrıyım.. Boşanma davası henuz ACILMADI.. Dun kızımı gormek icin bi yerde buluştuk.. arada kızımız hakkında konuştuk ama gozlerini hep kacırıyor benden.. kafası aşada ne olursa olsun yuzume bakmıyor.. sonra biraz zaman gectikce sen benimle bişey konuşcaktın nedir dedi? Bende sordum boşanmayı istiyormusun evet dedi.. sonra ben sordum Sevmiyormusun beni hayır dedi ama gozlerini kacırıyor benden.. dedim tamam yuzume bak soyle boyle anlaşılmıyormu dedi hayır seni boyle ciddiye alamıyorum dedim.. sonra dedi tekrar başlasak aynı şeyler olmayacak mı boyle daha iyi değilmi ikimiz icin dedi.. bende dedim bi şansı hak ediyoruz bence.. o ara eşimle konuşurken o kadar duşuncenin icine girdiki sanki ezbere konuşuyor ama kafası cok karışık gibiydi.. benim yanımdaykende sustu duşundu sadece.. ama ağzından davayı sen mi acakmısın cumlesi cıktı bunu derken bile duşunuyordu.. bende sen bilirsin dedim.. neyse oyle vedalaştık gece 12 de kızımla benim resmimi cektin mi diye yazmış halbuki telefonumu elime hic almadım o da gordu bunu bu soruyu sorması bana mantıksız geldi..

Sizce o da birleşmek istiyormu tekrar?
Gozlerini neden benden kacırıyor?
Şimdiden butun yorumlarınız icin teşekkur ederim