Herkese merhaba, ben 28 yaşında 2 yıllık evliyim. Eşimle Fazla programlı bir hayatımız olduğu icin kararlarımız şoyleydi: 2021 haziranda sigarayı bırakıcam, kadın doğuma gidip gebelik oncesi hazırlık yapacağım ve 6 ay sonra bebek calışmalarına başlayacağız. Nitekim oyle de oldu. Fakat ilk gittiğimde polikistik over olduğumu fakat zayıf olduğum icin sendrom olmadığını ayrıca 1 adet kistim olduğunu oğrendim ve adeti bekledik. Adetle beraber kistim gitti. Bu kez prolaktin girdi işin icine.. Dostinex başlandı ve ilac bitince normale dondu. Buarada midem aşırı sıkıntılıydı. Gastroenterolojiye gittim ve bir suru mide rahatsızlığım olduğunu oğrendim. Her şeye rağmen gecen 6 ay sonunda ilk korunmasız ilişki gercekleşti. (ocak2022) Fakat bir anda urtiker doktum. Tabii buarada tsh 4 olmuştu drum euthyrox50 ye başlattı. Asıl hikaye boyle başlıyor. 2.ay bu ilacı kullanırken (şubat) yumurtlama gunumu değerlendirdik, Dra gittim goğuslerimden dolayı yine prolaktin yuksekti ve elime sut bezlerim geliyordu. Betahcg bakıldı 0.6 cıktı ve yine yumurtam varmış yani 1 ayda 2 kez yumurta

Dr o gunu değerlendirmemiz soyledi. Değerlendirdik. Adetim 1gun bile sekmez. Olacağım gun bellidir ve sabah olurum hep.ilişkiden 1 hafta sonra adet gunumdu ve olmadım

akşama doğru test aldım ve 2.cizgiyi gordum tabii ben Bi heyecanla kan vermeye gittim, hcg 38.6 evet hamileydimm.. Drum rahme duşer duşmez yakalamışsın dedi Dostinexi kesti ve 2 gun sonra tekrar kan vermemi soyledi. 2 gun sonra 26ya duştu.. Drum kimyasal gebelik gecirdiğimi ve hamile kalabildiğim icin sorun olmadığını soyledi. Martta yumurta catlatma iğnesi yapıldı gunu değerlendirdik fakat olmadı. Buarada tiroid ilacım bitmişti hic bir kan tahlili yapmadan 2.kutuya gecmemi soylemişti drum. Ayrıca gebelik belirtilerim şoyleydi, ne yiyecek gorursem ağzım deli gibi sulanıyordu. Uykum coktu ama sabah sacma sapan 7de uyanıyordum. Kana kana su icmedim oyle. Aşırı sinirli ve aşırı ağlaktım. En onemli ve en kotusu ise hep kasık ağrım vardı.. Neyse, 2.kutu tiroid ilacım bitince yenisini Bi uzmana gozukmeden aliyim dedim ayrıca ananem ve annem tiroid hastası. Veeee haşimatoyla tanıştım (

şimdi glutensiz besleniyorum. Kimyasal gebeliğin en buyuk sebebi buymuş haşimato.. Değerlerim tsh 0 (euthyrox fazla gelmiş) t3 t4 sınırda, antikorlar 440 ustu. Endokrin drum bebeği erteleme izin gerektiğini soyledi. Şimdi 3 haftada 1 kan vermeye gidiyorum. Bu ay ilaca başlandı ve değerlendirebilirsiniz ama cok heveslenmeyin herşey olabilir dedi Dr.. Ben umutluyum adetime 7gun var ve benim deli gibi ağzım sulanıyor (