Merhaba hanımlar, biraz dertleşmek istedim. Malum pandemiden dolayı hepimiz oldukca icimize kapandık. Acıkcası ben de bu donemde duygusal bir boşluk icerisine duştum. Pandemiden once arkadaşlarımla buluşurdum sıkca ve yeni insanlarla tanışırdım. Duygusal anlamda insanlarla tanışıp ilişkilere başlardım. Tabi şimdi evde kapalı oldukca insan duygusal anlamda da boşluğa duşuyor, ozellikle hayatında bir erkek olmayan kadınlar. Ben de pandemide iyice yeni bir erkekle tanışma, aşık olma hayallerine sardım. Bu gibi konulara kafayı takınca da neredeyse her gorduğum ve sevgilisi olmayan erkeği potansiyel aday olarak gormeye başladım Ama bu şekilde zorladıkca şunu farkettim: Bu şekilde bir beklentiye girince olacağı varsa da olmuyor. Yani mesela benim gecmişteki ilişkilerim hep plansızdı. Hic aklımda yokken tesadufen birileriyle tanışıp aşık olup bir ilişkiye başlamıştım. Tabi boyle olunca cok daha guzel oluyor. Bu pandemide icine girdiğim ruh hali cok zorlama geliyor. Surekli birileriyle tanışma isteği olunca zorlama oluyor. Ama pandemide de tesadufen tanışmalar olmuyor. Keşke diyorum bir gun dışarıdayken tamamen tesadufen biriyle tanışsam mesela, bu gibi heyecanları cok ozledim. Benim gibi duyguları olanlar var mı? Dertleşebiliriz..