kızlar ben eski bir uyeyim konu acıp acmamak arasında epey duşundum acıkcası..lutfen yorumlarınızı yaparken saygı cercevesinde kırmadan yapınız yeterince gonul yorgunluğu var herkesin..anlayışınıza sığınıyorum.
biz evlenirken eşimin ailesi bir suru hediyeler hoş tutmalar beni sarıp sarmalamalar hoş goru ve sevgi cercevesinde gercekleşti herşey..eşime severek evlendik ailesi bize destek cıkacaklarını soyledi dğun yaptılar Allah buyuk ama kısıtlı bir butce ile yine bircok seyımızı esımle kendimiz yaptık ama bende cok ucarı bırseyler istemedim.anlayışlı davrandık ailem ve ben birşey -acıkca soylenmedi ne takarlar ise o dendi ancakk..babam babasına dedi ki ileride tek isteğim sizden kızım kirada otursun istemem asla bu konuyu el birliğiyle gerekirse cozelim cocukları ev edindirelim dendi..biz kayınpederimin şişli civarı luks bir semtte evi olmasına rağmen kayınvalide ben orda oturdum orası cok dedikouducu bir mahalle kızın aynı seylerı yaşamasını istemem ev ztn cok bakımsız deyipp bize orayı uygun gormediler gecin oturunda demedi kayınpederim biz ev tuttuk kiraya cıktıkk ilk sene..hıc ben yorum bıle yapmadım neden verılmedı neden uygun gorulmesı vs 1 sene sonra evimizi gece yatak odasında hırsız ile gozgoz geldik hırsız girdi evimize vee evın ıcınde epey bır kovalamaca oldu eşiim hırsızı kovaldı camdan atladı fln zor zamanlardı..maddı kayıbımızda en kotusu yatak odasında yuzyuğze gelmenin korkusu ile epey gecelerde ben uyuyamadım uyku problemlerı travma korku panik vs.. biz aılesi bıze yakın dıye 2 aya yakın kayınvalidemde kaldık..ben istememe ragmen eşim cok ısrar etti..işlerimize yakın dşye vs o donem biz kıralık ev arıyoruz epey bır aradık 3 ay kıralık ev ıstedıgımız bır yer asla cıkmadı babasıda asla demıyor kızım gecin oturun ıstersenız kıracı var ama fln hıcbırteklıfte bulunmadılar..neyse babam bır gun kayınpederıumı aradı dedikı goruşelim! sizde elin taşın altına koyun bızde koyalım bu cocuklara bir ev edindirelim dedi babasıda bızım suan durumumuz yok bız suan yardımcı olamayız yenı dugun yaptık takı yaptık vs anca 2 sene sonra ben edebılırım dedi. buarada (eşim ailemin ne kdr iyi niyetli olduklarını bildiği halde babamlara gelmesinler konusmasınlar babam mahcup olur vs. itiraz etti) tartırtık ve babam bıze o kdr zor bır durumda bır el uzattıkı mumkun degıl alamayacagımız bır ev sahıbı olduk bayag buyuk bır kısmını kredi cektik ama suan oduyoruz epeyde bı zaman odemelr var babam sayesınde Allah bin kere razı olsun ondan elleri opulesi gonlu bol kalbi guzel insan..eşimde bende herkes cok mutluydu acayıp hemde esımın aılesıde dedılerkı o zaman bız suan yapamadık ama sonra yapıcaz hayırlısı ile durumumuz duzelsın hersey cok guzeeeelll..gel zmn git zaman kayınpederin kiracısı dolandırdı kayınpederımı kırasını alamadılar hatta borcumuz oldugu halde esımden para aldıklarını bılorum..aynı zamanda malsef tup bebek tedavi si hastasıyız bazı agır durumlar gecırdık t,p bebek tedavilerinin ne kdr masraflı olduklarını biliyorsunuzdur eşim amelıyat gecırmek zorunda kaldı zor bır amelıyat vs zar zor ailesi ile epey bır konustuk anlattıkta ufak bır kısım destek cıkabıldıler o aykı kredımızı odedık Allah razı olsun dedık..Allah kimseyı tup bebeğe mecbur bırakmasın zor gercekten maddi manevi acayipp zor bir surec geciriyorsunuz..şimdi ailesi bu durumu bildiği halde dıyorlarmıs eşime eşim o dıger evden gelen kıranın bır kısmını almayı teklif etmiş, aralarında bırz konuşmuşlar acıkcası ben calısıyorum esım calısıyor bir de kredı bırde tup bebek biziz aştı arkadaşlar yanlış anlamayın..babam bıze veriri her zman arkamızda sen rahat ol dıyen bırıdır eşim şimdi kayınvalidem terslik cıkarıyormuş ses yukseltmiş epey kadın kız kardeşin var calısmıyor ıs bulamıyor kız evde kaldı o nolcak ardası var gorusuyorlar evlendırcem kızımı deyıp tutturmus bu arada kız kardesını ısteyen fln yok henuz..(gorustugu cocuk altını cızıyorum halı vaktı cok yerınde bır oğlan ama henuz evlılık lafı asla gecmıyor)cocuk suan evlenmeyı dusunmedıgını soyolemıs acık acık kız kardesıne eşimin ..ona ragmen sevgılıler vs. ama kayın valıdem yaptıgı cirkeflikler dizbyu bırkac daha boyle garıp seyler soyledı ben evlerındeyken..acıkcası unutamadıgım zihnime kazınan bırkac cumle var acısı hala yureğimde!! evlat sahibi olmaya calısıyoruz bır yandan sonuc kayın pederım şimdi dıyormus ki eşime sen calısıyorsun eşin calısıyor sızın durumunuz ıyı maaslarınız ıyı ben veremem sımdı deyıp soz verdiklerinin ustune yatıyor..tavır değiştirmiş kımbılır adamaneler dendi neler sokuldu kafasına asla boyle konusan bırı degıldır kayınpederım..ama sımdı boyle olduk..benım kalbım kırgın aramadım sormadım onları babam bu durumu bilse size yemın edıyorum ortalık cok karısır ve babam hasta ve yaslı yureği bunları kaldıramaz aileme yansıttım bırazda olsa ıster ıstemez ama ben cok uzgunum annemcok cok uzuldu kadın ne yapabılırım sızce bu rahatlıkları ne Allah askına !!gozleri doysun evlerı var ıstanbulun gobeğinde hala cocuklarından mal sakınıyorlar bu durum normalmi sizcee??