Merhabalar herkese
3 bucuk senelik evliyim bir bebeğimiz var. Haftasonunu eşimde ben de kendi ailelerimizin yanında gecirdik. Herşey iyi gidiyordu. Haftabaşı eve donduğumuzden beri bana kotu davrandı. Bana karşı kinle dolmuş gibiydi. (Annesinin dolduruşuna geldiğini duşunuyorum ). Herşeye soylenmeye başladı , en son kızıma , minicik bebeğime de kızınca dayanamadım tartışmaya başladım. Sabahtan akşama kadar evde her işi yapıyorum bir turlu beğenilmiyor. Surekli bana pasaklısın bu kız da sana cekti , falan filan soylenip durdu . Sofrada yemek yiyorduk kızım ekmekleri yere attı diye . En son sabır sabır artık dayanamadım ufak bi kriz gecirdim ağlamaktan helak oldum. Ertesi akşam konuştuk alakasız bi şekilde onun istediği gibi davranmadığımı, hareketlerimin onu iğrendirdiğini, annesinin yuzune bakmadığımı filan soyledi. Annen ne alaka konumuzla ne ilgisi var dedim. Bunlar beni zamanla irrite etti işte dedi. Ben de haftasonuna kadar iyiydik haftasonu noldu da boyle değiştin annenle ne konuştun dedim. Sinirlendi annemle bişey konuşmadım kadının gunahını alıp durma dedi. Zerre kadar inanmıyorum. Neyse canımı en cok acıtan lafı da senden vazgecerim ordan vazgecmem dedi. Ordan dediğim yer doğduğu semt. Şuanda orda yasağı ailesiyle geciriyo kızımla beni evde bıraktı gitti. Şimdi benim size sorum ben bu adama nasıl davranayım arkadaşlar artık cok yoruldum tam iyiyiz birbirimize karşı sevgimizi belli ediyoruz bu annesi hep bi araya girip dolduruyor oğlunu. Sonra bana cephe alınıyor. Ben napayım artık lutfen bana eviliğimi iyileştirecek tavsiyelerde bulunur musunuz boşanmak istemiyorum boşan demeyin