Dış gebelikten sonra normal gebelik hikayem
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Dış gebelikten sonra normal gebelik hikayem
-
24-09-2022, 12:52:57Merhaba ben bundan 5 ay once bir sevincle ilk kez hamile olduğumu oğrenmiştim.fakat doktora gittiğimde bana hcg değerlerimin normal olmadığını soylemişti.surekli hcg değeri icin kan veriyordum ve artık teşhis kondu.dış gebeliğin ilk defa ne olduğunu oğrenmiştim bende olan tek belirtisi hafif sağ kasığımda batma ve ayak uyuşması oluyordu.değerim en son 2500 lerdeyken iğne tedavisi ile cok şukur atlatmıştım.2 hafta once tekrar sağ kasığımda batma,yanma,uyuşma,kalcamda ağrı hissetmeye başlamıştım ve bir gebelik testi yaptığımda cift cizgi cıktı.yine aynı şeyleri yaşamaktan o kadar cok korkmuştum ki ben korktukca ağrılarım sanki daha cok artıyordu ve bu sefer gec kalmak istemiyordum gebelikten 5 gun once kan testi verdim sonra tekrar tekrar tekrar ve değerlerim 2 katından fazla artıyordu hemen sonucları alıp doktora goturdum ve bana korkmanı gerektirecek bir şey olmadığını normal gebelik olduğunu soyledi.yani dış gebelik gecirenler korkmasın ben aynı taraftan normal gebelik yaşıyorum şuan.buraya normal gebelik gecirdiğimde yazmak icin soz vermiştim herkese umut olsun kızlar.