Arkadaşlar o kadar bunaldım ki lutfen fikir istiyorum. Anlatacaklarım biraz uzun.
Bu benim eşimle ikinci evliliğim. Eşimin ise ilk.. Şu anda 5 yaşında bir kızım var. Eşimle aynı mahallede oturuyorduk ve sevdik birbirimizi. Kızımı seve seve kabul etti. Ailesi istemedi tabii bu evliliğin olmaması icin de elinden geleni yaptı ama eşim ısrarla ben onunla evlenicem telli duvaklı duğun yapcam o evden sadece onu değil kızını da kızım olarak ikisinin elinden tutup cıkaracağım dedi. Yaptı da. Mecburen kabullendiler. Once yuzukler takıldı. O aşamada bana oyle iyi davrandılar ki inanamadım. Kendimi sevgi selinin icinde gibi hissettim aynı şekilde kızıma da oyle. Kayınbabam maddi durumunun iyi olmadığını evi ayıramayacağını soyledi kabul ettim. Duğunumuz oldu ve herşey o gun başladı. Aynı evin icine girdik kaynanam surekli herseyde laf sokmaya başladı. Cocuğumla vurdu beni. Ama bunu eşim yokken yapıyordu. Milletin yanında cok iyidi ama gulerek laf sokmayı da cok seviyordu. Bir sene kadar sesimi cıkarmadım. Sessiz kaldım. Eşim kendi farketmeye başladı. Sordu,anlattım. Evi ayırmak istediğimizi soyledik. Kaynanam ayılıp bayılmaya başladı. Sanki ulkeyi terkedecegiz (!) Kayınbabam ise direk defolun gidin o zaman dedi. Cunku biz evi ayırmak istediğimizi soylemeden iki gun oncesine kadar kredi cekin araba alalım diyordu biz istemiyorduk. Bu arada ikimiz de calışıyorduk. Ve onların işine geliyordu. Evden kovdu o gun ayrıldık evden. Ev bulana kadar annemlerde kaldık. Bir kere bile aramadılar. Bizim eşyalarımızı benim dedem aldı. Eşimin tum akrabaları duşman oldu bize. Bir senedir evimiz ayrı. Goruşmuyorduk taa ki iki hafta oncesine kadar. Yavaş yavaş yanaşmaya başladılar. Surekli arayıp yemeğe gelin caya gelin diyip duruyorlar. Ve benim aileme karşı tepkililer. Sizi bizim yanımıza gondermek yerine teşvik edip eşya aldılar diyolar. Ve ben asla gitmek istemiyorum bir yandan eşimin ailesi iyi ya da kotu diyorum. Eşim ise cok goruşmek taraftarı değil. İlk aradıklarında gerekeni konuştum ama ısrarla aramaya devam ediyorlar. Uzun bir yazı oldu okuduğunuz icin teşekkur ederim. Peki ben şimdi ne yapmalıyım ?