Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gozume uyku girmedi, butun gece oturdum duşundum taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş icin bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola cıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi gondermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar once ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da duşuyor. Bu kız mesaj attı bizimkine oyle sıradan naber falan, aynı gunun akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşca yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim icin surekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza soylemiş olabilir? Goruşmuşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Cunku bir kac yıl once başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşca bir kac mesajları olmuştu, ben hic sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer icime bir kurt duştu anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gorduğumu soylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana duştuğunu de biliyor, zamanında cok uğraştı ayarları duzeltmek icin ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine guvenmiyor musun derseniz, Guveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan cıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldonumumuz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey cok sıradan ve monoton bir duzenimiz var.