Hanımlar başlık biraz uyumsuz olmus galiba konuma gelince. Eşimle gorumcem gecen sene sevgilisi icin kustuler sebebi şuanki nişanlısı patavatsızın terbiyesizin tekiydi eşim gorumceme tercih yaptırmadı ama o gitti nişanlısını secti abisiyle kustu. Benim aslında herkesle aram iyidir ama kaynanam eşimle gorumcem konusmadikları icin bana tavırlılar eşim kayınvalideme kızsın benim doldurduğumu duşunuyor gorumcemle aramda hicbir sorun olmamasına ragmen benimle konusmıyor yuzume bakmıyor ona havlular işledim teşekkur bile etmedi. 2 duşuk yaptım hayırlı olsun bile demedi daha biresuru şey. Kayınvalidemde gorumcem de beni hep dışlıyor biyere gittiğimizde ben yokmuşum gibi davranıyor hatta kaynanam eşime rabiaya yengenler mağna verdi ayıpladılar dmeiş sebebi de herkese "acık sozlu oldugunu zannedip aslında boş konusan insanlar cevremde yağmur gibiler" paylaşımını yaptığım icin. Ne demek beni şikayet ediyorsun ben onu herkese acık paulastım. Bu yuzden artık onların yanına gitmek istemiyorum eşim tek erkek oldugu icin her iş ona kalıyor o da surekli yanlarına gidiyor ben gitmek istemediğim icin surekli sorun oluyor eşim cok uzuluyor ama ne yapayım hep beni ezik duruma sokuyorlar. Gelelim konuma gorumcem nikahıma bile gelmedi benim ceyiz sermmeme ben haftalar once arayıp cağırdım ama o sadece kapıya geldi nişanlısıula gezmeye gitti. Kayınvalıdem eşime 2 hafta once soylemiş kardeşinin ceyizi goturulecek haberin olsun diye dun de kayınvalidemlerden gelirken ayak ustu kayınvalidem ceyiz seriilicek gelirsin dedi bende hayırlısı olsun dedim bugun eşimi arayıp cumartesi gelirsin dedi hayır ben bu kadar mı onemsizim ben gorumceme arayıp haber verdim bilmiyomuş gibi aramız da sorun olmadıgı halde benim yuzume bile bakmıyor aramadı haber verip cagırmafı son gun gelmiş Kayınvalıde bana ayak ustu soyluyor sankı oğlu sericrk ceyizi ben gitmek istemediğimi soyledim eşimde araları kotu olmasına ragmen gider annemlerin orda bulunur ceyız cıkartırken bekleriz sonra evimize geliriz diyor ama ben cok kırıldım herkesin haberi gunler oncesinden varken ben sonngun ayak ustu haber verildim siz olsanız ne yapardınız eşim cok uzuluyor fikir verin lutfen