Kurtaj, gebelik , yasmin lutfen bu konuda bilgisi olan yorumlayabilir mi
Hamilelik Belirtileri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Hamilelik Belirtileri
- Kurtaj, gebelik , yasmin lutfen bu konuda bilgisi olan yorumlayabilir mi
-
24-09-2022, 12:50:24Merhaba oncelikle tum islam aleminin kurban bayramını kutlarım herkese hayırlı bayramlar. Sizlere bir sorum olacaktı biraz uzun şimdiden okuyup yorumlayacak olan hanımlara teşekkur ederim. Ben Meryem 24 yaşındayım defalarca polikistik over tedavisi icin yasmin tablet kullandım mart ayında doktor muayenemde artık kistlerimin gectiğini tableti kullanmamı bırakmamı soyledi doktorum. 16 Martta adet oldum ve 3 nisanda erkek arkadaşımla ilişkim oldu o sırada artık hap kullanmıyordum. ilişkiden 12 gun sonra kanda beta hcg baktırdım ve 5.07 sonuc gordum şok oldum ordaki hemşirede bana hayırlı olsun daha cok minik diyince ne olduğuna anlam veremedim cunku ice boşalma olmamıştı afedersiniz. O panik ve korkuyla hemen ertesi sabah ozel bir muayenehanesi olan bir doktordan randevu aldım ve doktor bana hemen kurtaj yapması gerektiğini olası bir gebelik varsa oluşmadan alması gerektiğini soyledi oyle korku halindeydim ki hemen kabul ettim ve 2500 tl ucretle kurtajı yaptırdım . Kurtajdan 10 gun sonra yasmin tablete başla dedi doktor başladım ve 25 mayısta adet oldum ama başka doktora gittim oda bana rahimde kistlerimin olduğunu ginera isimli tablet kullanmam gerektiğini soyledi kullandım 25 haziranda adet oldum fakat ben obsesyon hastasıyım defalarca test yaptım negatif en son yine27 haziran ve 4 temmmuz olmak uzere 2 ayrı doktora gittim rahimde gebelik yok dediler hala takıntılarım var sizce eğer o 5 cıkan depğerde bebek olsaydı şimdidye kadar kese gozukmezmiydi cunku uzerinden yaklaşık 3 ay gecmiş oluyor lutfen yargılamayın kendimi kotu hissediyorum belki aranızda bilen bilir obsesif kompulsif bozukluk hastaları surekli birşeyi kafaya takar duşunur bende oyleyim ister istemez duşunuyorum. Benden buyuk , deneyimli ablalarım bu konu hakkında yorum yaparlarsa cok sevinirim. Gebelik olsaydı gozukurmuydu ve en son 4 temmuza yaptıgım beta 0.1 cıktı acaba gebelik varda ben ilac kullandığım icin mi adet oluyorum cunku doğal bir şekilde adet olmuyorum