Selam kızlar.

Gecen senelerde flort ettiğim bir bey vardı kendisi yazar, bende oyle. (Başka mesleklerimizde var elbette ) Bir donem instagram ve whatsapp uzerinden konuşuyorduk. Gecen sene ben işimden istifa ettim, iş değişikliği vesaire yaşadım derken o mesleğinde bir terfi almıştı ve toplu mesaj atmıştı. Tebrik edenlere teşekkur ederim diyerek. Bende tebrik etmedim sorun yok yazmıştım. Başka bir şeye kızgındım sanırım o gun ondan cıkarttım sinirimi. İnstagramdan takipten cıkmıştı beni ve whatsappdan engellemişti bu kişi. Ben halen takip ediyordum instagramdan. Gectiğimiz gunlerde yani haziran başında uzun zamandır kullanmadığım twitter hesabımı actım ve twiti cıktı karşıma tesadufen beğenip gectim. Ve 5 dakika gecmeden takip etmeye başladı.
Whatsappdan engelliydim halen. İnstagram'da sma hastası bir bebeğin annesinin canlı yayını atmıştı bana twitterdan takip etmeden bir kac gun once. Normalde zaten instagramdan gonderi vesaire denk gelince beğeniyorum.

gecenlerde yaşadığım şehre geldi. Yoldayken mesaj atmış naber diye . iyiyim senden naber dedim . Yoldayım geliyorum dedi. o İş icin geldi bende katıldım halka acık bir şeydi o arada ayak ustu goruştuk. Hatta ilk selam kendisinden geldi. Ardından 3 gun buradayım mutlaka goruşelim dedi. bende yazlığa gideceğim ama haberleşiriz dedim. Mutlaka haberleşelim goruşelim ama dedi. Ertesi gun yazmadım ben gitmedim diye. Oda bana şuradayım goruşemeyeceğiz sanırım dedi. Bende kibarca tamam o zaman iyi eğlenceler yazdım. bana 1.5 saat uzaklıktaki başka ilceye gecmiş. goruşemedik biz tabi ( ama benim yanına gitmemi beklemiş) .
Bu arada gecen hafta ben sosyal medya hesaplarımı dondurdum. Uzun zamandır cok yoğun takılıp ne film izliyorum ne de kitap okuyabiliyorum instagramda ya da twitter da takılmaktan diye.(Dun bir arkadaşa ulaşmak amaclı actım instagram hesabımı ama twitter donuk zaten ve sadece ben onu takip ediyorum) Cuma gunu whatsappta ki engelimi kaldırmış. Fotoğraf paylaşmıştım durumda, fotoğrafa yazmış geliyorum goruşmuyorsun benimle diye. Birde uzerine trip atmış yanına gitmedim diye. Sen gelirsin diye duşundum tamam deyince gelmeyecek dedim yazmış.
Yanına gitmemi beklediği ilce yaşadığım ilceye 1.5 saat uzaklıkta bir ilce. (şahsi aracım yok ve toplu taşıma ile gitsem en az 2 vesait değiştirmem gerekliydi ki hic gitmediğim bir ilce.)
Ben bu adama nasıl davransam bilmiyorum kızlar. Fazlasıyla karışık bir adam ve nasıl adım atacağımı cozemiyorum artık. Lutfen hakaretvari yorum yapacak kişiler yazmasın konuma.