Oncelikle ziyaretci olarak uzun zamandır buradan faydalanıyorum. Buraya uye olmasam da aslında epey hakimim foruma. Diyet,sağlık,hamilelik gibi konularda cok bilgilendim,cok şey oğrendim. Ki 4-5 yıl oncesinde de uyeliğim vardı.

Benim derdim de insanların yorumları. Bir derdim var bolumunde neden hemcinslerinize bunu yapıyorsunuz? İnsanlar dertlerinden zaten kafayı yemişken buraya cozum bulmak adına yazıyor. Neden "bazılarınız" hemen altında dalga geciyorsunuz, neden laf sokma gayreti icindesiniz? Dışarıdan kendinizi gormuyor musunuz? Bazılarının gercekten ilk yorumu hızlı hızlı yazıp beğeni almak uğruna yaptığını duşunuyorum. Yargı modunuz full acık.

Birilerini linc edip laf sokuşturmak icin pusuda bekleyenler var yahu. Eminim bunu sizlerde goruyorsunuz, farkındasınız. Herkesin şurada bu tarz kişilere ornek verebileceği mimlediği en az 5 kişi vardır. Siz actığınız konuda A derken diğeri geliyor tamamen alakaya maydanoz bir konudan bir şey cıkarıyor, yargılıyor, doşuyor ağlayarak gulen emojileri.. cok komik cunku (?)

Biliyorum herkes duşuncesini belirtmekte ozgur. Dunyada kac milyar farklı insan, farklı karakter var. Tabi ki aynı davranmayacağız, tabi ki aynı duşunmeyeceğiz. Aksi sacma olurdu. Ama bazı yorumlar insanın derdine bir dert daha ekliyor resmen.

Klavyede dokturen, yuzune gelince tek laf soyleyemeyecek insanlar burada saydırıyor.

Yaşamadığı hayatı yaşıyormuş gibi gosterenler var. Uyeliğim varken de burada bir kişiyle cok yakındım mesajlaşıyorduk. Aslında o kişinin erkek olduğunu birkac ay sonra oğrendim. Size yemin ediyorum erkek. O kişi hala burada cok aktif, hepiniz tanıyorsunuz neredeyse. Ve coğunuzla konuştuğuna eminim. Tuylerim urperiyor gercekten gordukce. Her şey uzerine ama her şey uzerine yemin ederim bu konuda. İsim verebiliyorsak gercekten yazmak istiyorum.

Burada ayrıca cok yardımcı olan uyeler var, coğundan cok pay cıkardım mesela ben kendime, dediğim gibi bir suru şey oğrendim. Onları kesinlikle tenzih ediyorum.

Belki duşunup değişen insanlar olabilir bilemiyorum. Gercekten merak ediyorum neden bu tavır icinde bu "bazı kişiler"?
Sadece icimi dokmek istedim.
Laf sokmalı yorumlar geliyor, hissediyorum