Arkadaşlar selam. 17 Temmuz bat tarihim. 30 gunde bir duzenli bi şekilde adet olurum. Pek değişmez dongu gunum. Son 5 gundur sağ yumurtalığımda ara ara ağrı oluyor. Dayanılmaz bir ağrı değil ama varlığını hissettiren bir ağrı. Dinlenirken yok oluyor sanki cok cok hafifliyor gibi. Ayaktayken ara ara birden bastırıyor. Son gunlerde boyle birden icime bi ateş basıyodu icim yanıyor gibi soğuk bi şeyler icmem gerekiyordu. Sıcak basıyor. Dun genital bolgem sağ tarafa doğru pıt pıt damar atması oldu iki kere. Bir de vajinama anlık bi ağrı saplanıp gecti. Son 1 haftadır falan akıntım var bayağı. Son gunlerde beyazımsı ya da şeffaf şeklinde. Bugun sabah kıymalı borek kokusundan tiksinme geldi. Akşama doğru da birden midem bulanmaya başladı. Surekli olan bi bulantı değil. Midem calkalanıyor sanki beynim bulanıyor gibi. Ara ara artıyor oğurme isteği geliyor gibi ama boğazımda kalıyor sanki. Surekli bi oflama istediği geliyor. Bir de goğuslerime dokununca hafif bir ağrı da var. Neyim ben sizce enfeksiyon mu kaptım bebek mi var ne olabilir ki? Eşimle bebek istiyoruz ozellikle ovulasyon gunlerini takip etmeye calışıyorum son 3 aydır. Ama ilk defa boyle belirtiler oluyor. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkurler