Selam kızlar. Bir bucuk yıllık bir ilişkim var. Daha once hic negatif bir şey yada aldatılma hissetmedim (daha once aldatılınca biliyor insan tecrubenin canı sağolsun

) ama bugun dışarda yemek yiyelim dedik onun işleri cıktı plan aksadı evde yiyelim dedik. Bana sen benim eve gec yemek yapmaya başla bende yetişirim bi saate dedi. Ben eve geldim salonda alkol yanına cerez ve zeytin tabakları buldum tabiki yarım ve zeytinler kurumuştu. Yani bana hazırlanmamış

normalde zeytin almıyor evine zaten. Ayrıca birde biblo gibi bir sus eşyası var salonda. Evde hediye paketi falan aradım bulamadım. Bu cumartesi oğlene kadar beraberdik bu biblo yoktu. Buz dolabında mezelik şeyler var. Evde bitter cikolata olmasına rağmen bitter cikolata var dolapta. Viskisi bitmiş şişe copte. Cumartesiden beri hep iletişimdeyiz hic gelen giden ya da misafirinden bahsetmedi. Ben bu verilerle eve ilk defa gelen ve hazırlıklı gelen biri olduğunu duşundum. Birazdan sevgilim eve gelecek nasıl oğrenebilirim. Direk sormak istemiyorum. Offf icim daraldı.